Μέσα σε κλίμα ανθρώπινης αλληλεγγύης, αλληλοβοήθειας και αλληλοϋποστήριξης ξεκίνησε η διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών.
Η διανομή των εδεσμάτων για το Πάσχα προς τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Τεμπών διοργανώθηκε έγκαιρα και υλοποιήθηκε με την πολύτιμη σύμπραξη δεκάδων πολιτών, συλλόγων, φορέων και των επιχειρήσεων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.

Σε δήλωση του ο πρόεδρος του Κοινωνικού παντοπωλείου του Δ.Τεμπών κ. Λ. Ζάρρας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ο θεσμός του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» αποτελεί την αναβάθμιση των παροχών που παρέχει ο Δήμος Τεμπών σε Απόρους, και γενικότερα σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης όπως κατά τις περιόδους των Εορτών των Χριστουγέννων και του Πάσχα.
Το κοινωνικό παντοπωλείο του Δ.Τεμπών στοχεύει στην παροχή ειδών πρώτης ανάγκης σε συνανθρώπους που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.
Η λειτουργία του στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές που πραγματοποιούνται από τοπικές επιχειρήσεις και καταστήματα από συλλόγους και φορείς του δήμου μας, από απλούς και ευαισθητοποιημένους ανθρώπους με κοινό στόχο την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη και σε αυτό το σημείο να τους ευχαριστούμε πολύ όλους για την ευαισθησία τους.
Στοχεύοντας στην συνέχιση αυτής της προσπάθειας στήριξης όλο και περισσότερων συνανθρώπων μας που έχουν πραγματικά ανάγκη ,καλούμε τους συμπολίτες μας που μπορούν και θέλουν να προσφέρουν να επικοινωνούν με τον Δήμο η με το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την διάθεση προϊόντων .
Τέλος να ευχηθώ καλό Πάσχα και καλές γιορτές σε όλες τις οικογένειες που αυτές τις ημέρες περίμεναν την βοήθεια και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου,ως Δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα στο έργο του κοινωνικού παντοπωλείου και θα το στηρίζουμε σε καθημερινή βάση ,για εμάς στο Δήμο Τεμπών προτεραιότητα είναι και θα συνεχίσει να είναι ο συνάνθρωπο μας. Όπως και να ευχαριστήσω τους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου τους εργαζόμενους του δήμου και το προσωπικό Βοήθεια στο σπίτι, που απασχολήθηκαν πυρετωδώς, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα συσκευάσουν και στη συνέχεια να τα διανείμουν».

Μοιράσου το άρθρο: