Δυναμικό παρόν θα δώσουν και αύριο Τετάρτη τα μέλη της Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών στη Λάρισα. Σήμερα το απόγευμα συνεδρίασαν και συζήτησαν όλες τις εξελίξεις και το κλίμα που υπάρχει σε άλλες πόλεις. Τα μέλη της Πρωτοβουλίας επισημαίνουν ότι θα συνεχίσουν να παρίστανται στα Δικαστήρια για να εμποδίσουν προγραμματισμένους πλειστηριασμούς και ζητούν να στηρίξει την πρωτοβουλία αυτή και η κοινωνία της Λάρισας.

Στη συνάντηση συζητήθηκε και το ενδεχόμενο σκλήρυνσης της στάσης της Αστυνομίας.
Αύριο πάντως αναμένεται να βγουν στο σφυρί στο Ειρηνοδικείο Λάρισας τα εξής ακίνητα:
Ένα οικόπεδο εκτάσεως 253,00 τ.μ., που βρίσκεται εντός του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου της πόλης της Λάρισας, στη συνοικία «ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ». Πάνω στο οικόπεδο αυτό έχει ανεγερθεί διώροφη κατοικία.
Οικόπεδο ένα (1) στρέμμα με ισόγεια μονώροφη μονοκατοικία, που βρίσκεται εντός του οικισμού του χωριού Κουλουρίου Λάρισας.
Η μια περίπτωση αφορά μέλος, που με την παρέμβαση του κινήματος δεν ξεσπιτώθηκε και κέρδισε χρόνο για να προσβάλλει την διαδικασία νομικά όπως δικαιούται. Παράλληλα «τρέχουν» και άλλοι πλειστηριασμοι που έρχονται από προηγούμενες εβδομάδες και δεν αναρτώνται.
Και αυτή την εβδομάδα πάνως, τα μέλη της Πρωτοβουλίας θα παραστούν στο ειρηνοδικείο από τις 15:30-17:00, αναλαμβάνοντας όπως δηλώνουν την κοινωνική ευθύνη να σταθούν στο πλευρό ανθρώπων, προστατεύοντας την κατοικία τους.

Μοιράσου το άρθρο: