Πρεμιέρα έκανε χθες «Ο Αυτόχειρας», το νέο έργο της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής». Το Λαρισαϊκό κοινό τίμησε ιδιαίτερα την παράσταση με τη μεγάλη προσέλευσή του, το γέλιο ήταν αυθόρμητο κατά τη διάρκεια της παράστασης και στο τέλος ηθοποιοί και συντελεστές καταχειροκροτήθηκαν με θέρμη.

«Ο Αυτόχειρας», έργο του Νικολάι Έρντμαν, είναι μια εκπληκτική πικρή κωμωδία, ένα έργο εντυπωσιακό, λαϊκό και απενοχοποιημένο με γρήγορους ρυθμούς και σουρεαλιστικά στοιχεία και ταυτόχρονα τρομακτικά επίκαιρη. Η σκηνοθεσία είναι του Άκυ Μητσούλη και τα σκηνικά του Γιάννη Γεωργιάδη.
Οι παραστάσεις συνεχίζονται 21,22,23,24,25,26 και 27 Απριλίου στις 9 το βράδυ στο Αμφιθέατρο του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (Ανθίμου Γαζη & Κουμουνδούρου) με τιμή εισιτηρίου 3 ευρώ. Οι άνεργοι και οι φοιτητές (με την επίδειξη της κάρτας και του πάσου αντίστοιχα) πληρώνουν στα 2 άτομα 1 εισιτήριο.
Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Γιάννης Χαρισμαΐδης, Ελένη Παντελιάδου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Κατερίνα Πουρουτίδου, Κωνσταντίνος Καζαμίας, Ελένη Φασούλα, Λίλια Στάθη, Κώστας Χατζηστεργίου, Νίκη Φασούλα, Μάγδα Καζαντζή, Κίμων Μπαχατήρογλου, Πάρις Μποντικούλης, Κωνσταντίνα Τζουβάρα και Ηλιάνα Μπόντε.

Μοιράσου το άρθρο: