Στα συλλογικά όργανα του Κινήματος Αλλαγής στη Λάρισα παρέπεμψε για την απόφαση της -εκ νέου- στήριξης του νυν Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη για το Δήμο Λαρισαίων, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ κ. Βασίλης Κεγκέρογλου ο οποίος προήδρευσε σε διευρυμένη σύσκεψη με θέμα τις δημοτικές εκλογές.

Ο κ. Κεγκέρογλου ξεκαθάρισε πως «Δεν υπάρχουν κεντρικές αποφάσεις ούτε κεντρικές συνεργασίες με κόμματα ούτε από τα δεξιά ούτε από τα αριστερά. Υπάρχουν μόνο συλλογικές αποφάσεις» για τους υποψήφιους που θα στηρίξει το ΚΙΝ.ΑΛ. στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Συνέχισε δε, λέγοντας πως οι σωστές αποφάσεις θα επιβραβευτούν την ημέρα των εκλογών» και πρόσθεσε πως πρέπει «Να συντονιστούμε με τις τοπικές κοινωνίες για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με το στόχο μας».

Ο γραμματέας έδωσε τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να συγκεντρώνουν τα πρόσωπα και οι δυνάμεις που θα στηρίξει το Κίνημα στις εκλογές. Όπως σημείωσε θα είναι δυνάμεις που θα πάνε τους Δήμους μπροστά, θα δώσουν λύσεις σε προβλήματα και θα διασφαλίσουν την προοπτική ώστε οι Δήμοι να είναι το στήριγμα των πολιτών. Σκοπός είναι «να υλοποιήσουν κοινωνική πολιτική που θα στηρίζει τους αδύναμους και να δώσουν τη δυνατότητα στις παραγωγικές δυνάμεις να παράξουν νέο πλούτο».

Μοιράσου το άρθρο: