Δύο εκδηλώσεις που καταδεικνύουν την αλλαγή λειτουργίας στο περιβάλλον των δύο νοσοκομείων της Λάρισας θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, όπως ανακοίνωσε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου ο διοικητής των δύο νοσοκομείων της Λάρισας Παν. Νάνος.

Η πρώτη εκδήλωση που θα γίνει την Παρασκευή αφορά την οργάνωση ημερίδας για την ποιότητα και την καινοτομία της υγείας στο Πανεπιστημιακό και το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας. Η πρωτοτυπία της ημερίδας, όπως υπογράμμισε ο κ. Νάνος έγκειται στο γεγονός ότι οι εισηγήσεις δεν θα είναι γενικές και με θεωρητικές προσεγγίσεις, αλλά θα εστιάζονται σε προτάσεις και ιδέες που θα εφαρμοστούς στα δύο νοσοκομεία της Λάρισας μέσα στην επόμενη χρονιά.
geniko-nosokomeio-larisas
Η δεύτερη εκδήλωση αφορά την δενδροφύτευση που θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας με σύνθημα «ένα δένδρο για το Πανεπιστημιακό». Σύμφωνα με το σχέδιο δενδροφύτευσης, όπως εξήγησε ο κ. Νάνος θα αναπτυχθούν περίπου 2.000 δένδρα και φυτά στον περιβάλλοντα χώρο, αλλά και σε 80 σημεία που υπάρχουν στα εσωτερικά αίθρια των κλινικών με στόχο να πρασινίσει ο χώρος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Μοιράσου το άρθρο: