Η σούπα του Ιπποκράτη, το βελτιωμένο πηνίο Tesla, ο επιτοίχιος λέβητας φυσικού αερίου και η εξοικονόμηση νερού και μια σειρά από άλλες δημιουργίες των μαθητών της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Λάρισας είχαν την τιμητική τους στη σημερινή ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Στην ημερίδα έγινε παρουσίαση των ειδικοτήτων της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, της δουλειάς που γίνεται και των πλεονεκτημάτων που έχουν οι μαθητές που παρακολουθούν τη Σχολή. Χαιρετισμό απηύθηναν η περιφερειακή διευθύντρια του ΟΑΕΔ Ο. Τσιούρβα, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σ. Γιαννακόπουλος, ο διοικητής των δύο διασυνδεόμενων νοσοκομείων της Λάρισας Π. Νάννος και ο Κ. Σταμούλος από την Διοίκηση του Οργανισμού με τον διευθυντή του ΚΕΚ του ΟΑΕΔ Δ. Γεράση.

Στην ημερίδα έγινε παρουσίαση της μαγειρικής τέχνης, της κομμωτικής τέχνης και των βοηθών φαρμακείου από τους καθηγητές της Σχολής, ενώ οι μαθητές της ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ Λάρισας παρουσίασαν τα δημιουργήματα τους και συγκεκριμένα η ειδικότητα αερίων καυσίμων τον επιτοίχιο λέβητα θέρμανσης και χρήσης ζεστού νερού, η ειδικότητα της μαγειρικής τέχνης την σούπα του Ιπποκράτη και η ειδικότητα τεχνιτών ηλεκτρολογικών εργασιών το βελτιωμένο πηνείο του Tesla. Στην εκδήλωση επίσης ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Γ. Σούλτης μίλησε για το μέλλον της τεχνικής εκπαίδευσης στην χώρα.

Μοιράσου το άρθρο: