Το όνομα του συνδυασμού της με τον οποίο θα διεκδικήσει το Δήμο Λάρισας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές παρουσίασε σήμερα η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Ρένα Καραλαριώτου.


Παρουσία δημοτικών συμβούλων και φίλων του συνδυασμού της η κ. Καραλαριώτου ανακοίνωσε πως ο συνδυασμός που προέκυψε από την συνένωση των δύο παρατάξεων «Λάρισα-Νέα Αρχή» και «Λάρισα – πόλη του Αύριο» θα φέρει το όνομα «Λάρισα Μπροστά» και το λογότυπό του είναι η Γέφυρα και το Ποτάμι.

Στο πλευρό της είχε τον πρώην Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κώστα Τζανακούλη και τον κ. Θανάση Μαμάκο, με τον συνδυασμό του οποίου συνέπραξαν.

Όπως εξήγησε “Λάρισα Μπροστά, είναι ο συνδυασμός που ενώνει, που εμπνέει, που δημιουργεί λύσεις για τη Λάρισα και τους Λαρισαίους μέσα από ένα ξεκάθαρο, ρεαλιστικό και σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης της πόλης μας.

Όσον αφορά το λογότυπο τη Γέφυρα και το Ποτάμι, σημείωσε πως χαρακτηρίζουν και είναι κύρια σημεία αναφοράς της πόλης. «Η γέφυρα είναι ένα σύμβολο που ενώνει. Ενώνει τις περιοχές, γεφυρώνει τα χάσματα, ενώνει όλους τους Λαρισαίους. Παράλληλα σηματοδοτεί το πέρασμα από το στάσιμο παρόν στο μέλλον, το πέρασμα στη νέα εποχή που χρειάζεται η Λάρισα. Το πέρασμα στην ευρωπαϊκή Λάρισα».

Μοιράσου το άρθρο: