«Καθημερινά στη δουλειά μου, συνεργαζόμαστε με ένα πλήθος γυναικών απ’ όλη την Ελλάδα. Γυναίκες που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να ανταποκριθούν στον τριπλό ρόλο της μητέρας, της συζύγου και της εργαζόμενης. Δυστυχώς έχουν απέναντι τους το ελληνικό κράτος αντί να το έχουν σύμμαχο», δήλωσε από το βήμα της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ ΝΔ Λάρισας για την ενίσχυση και προστασία της οικογένειας η κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.


Η κ. Γκραμπόφσκι πρόσθεσε ότι η ελληνική οικογένεια έρχεται καθημερινά, αντιμέτωπη με όλα τα σοβαρά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας και παλεύει μόνη. «Η υπογεννητικότητα, ο οικογενειακός προγραμματισμός, η ασφάλεια, η εκπαίδευση, η υγεία είναι θέματα σύνθετα και ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστούν με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Το ότι η ΝΔ ιεραρχεί ψηλά τα προβλήματα της οικογένειας, των γυναικών και των παιδιών το αποδεικνύει το πρόγραμμα, αλλά και οι εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, όπως η σημερινή».

Στην εκδήλωση τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την ενίσχυση και την προστασία της οικογένειας παρουσίασαν αναλυτικά η κ. Μαρία Αντωνίου, Βουλευτής Καστοριάς, η κ. Φωτεινή Αραμπατζή, Βουλευτής Σερρών, η κ.΄Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ ΄Αννα Καραμανλή, Βουλευτής Β΄Αθηνών, η κ. Κατερίνα Μάρκου, Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και η κ.΄Ελενα Ράπτη, Βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης.

Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Γραμματέας Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, κ. Μ. Συρεγγέλα και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας, κ. Χ. Καπετάνος.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν οι τρεις βουλευτές της Λάρισας κκ. Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας και Γ. Κατσιαντώνης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός και η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο, υποψήφια δήμαρχος Λαρισαίων Ρ. Καραλαριώτου.

Μοιράσου το άρθρο: