Το έργο του Άγγλου συγγραφέα Ντένις Κέλλυ»Ορφανά» βραβείο Εδιμβούργου 2009) παρουσιάζει η θεατρική ομάδα «Raindogs» την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 21:00 στο θέατρο ΟΥΗΛ, υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.

Η θεατρική ομάδα «Raindogs» δημιουργήθηκε απο Λαρισαίους και Θεσσαλονικείς, απόφοιτους του τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών Α.Π.Θ (Υποκριτικής, Σκηνοθεσίας, Σκηνογραφίας). Στη συνέχεια πήρε μέρος σε καλλιτεχνικό φεστιβάλ στο θέατρο Ελπίδας στην Αθήνα (Hope Festival,Σεπτέμβριος 2017) και κατέκτησε την 1η θέση.

Λίγα λόγια για το έργο: «Ορφανά»
Σε μια περιθωριοποιημένη συνοικία μιας μεγαλούπολης, η Έλεν και ο Ντάνι ζουν μια ήσυχη ζωή, παρά τις αντιξοότητες που υπάρχουν έξω από την πόρτα του σπιτιού τους.
Ωστόσο, όταν ο Λίαμ, ο μικρότερος αδελφός της Έλεν θα εισβάλει ένα βράδυ στο σπίτι τους βουτηγμένος στο αίμα ενός ανθρώπου, η πραγματικότητα θα τους καλέσει να δείξουν τον αληθινό τους εαυτό.
Το ισόβιο καθήκον της Έλεν να προστατεύει τους οικείους της και οι ευθύνες που καλείται ξαφνικά να αναλάβει ο Ντάνι, συνιστούν ένα απολύτως σύγχρονο ψυχολογικό θρίλερ με χαρακτήρες που δοκιμάζουν και ξεπερνούν τα όριά τους, παραδεχόμενοι την εγκατάλειψή τους στην τύχη τους.

Μοιράσου το άρθρο: