«Ο κυνηγός βιώνει τη φύση, δεν την αποστειρώνει, αποτελεί αξίωμα του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας, που εδώ και 109 χρόνια πορεύεται με υπευθυνότητα και σεβασμό στους νόμους του κυνηγιού, με παιδεία στις φιλοθηραματικές δραστηριότητες, με έμπρακτη εκτίμηση στο περιβάλλον» ήταν το μήνυμα του βουλευτή Λάρισας της ΝΔ Γ. Κατσιαντώνη, στην ετήσια εκδήλωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας.

Ο Βουλευτής της ΝΔ, απηύθυνε συγχαρητήρια στον πρόεδρο του Συλλόγου, Χρήστο Μανώλη, αλλά και τον πρόεδρο της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας Βαγγέλη Μπαλατσό, καθώς και όλους τους κυνηγούς, ανάμεσά τους και τον πρώην δήμαρχο Γόννων Τάσο Τόλιο, για τις αξίες που πρεσβεύουν, μέσα από τις διδαχές τους για τους «καρπούς» της φύσης και την προστασία τους.
Τους ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία που έχουν με τη θηροφυλακή για την πάταξη της λαθροθηρίας, έδωσε το παρών σε κάθε παρέμβαση που έχει να κάνει με το δίκαιο τους όπως έπραξε μέχρι σήμερα, ενώ ευχήθηκε σε όλους να έχουν «μία ασφαλή κυνηγετική χρονιά, με προσφορά και ήθος στις πολύτιμες δράσεις τους».

Μοιράσου το άρθρο: