Τους πρώτους υποψήφιους με τη Λαϊκή Συσπείρωση παρουσίασε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Πέτρος Κρίκης καλώντας τους λαρισαίους να συμπορευθούν με τον αγώνα για την αλλαγή και να «στείλουν» στο β γύρο την παράταξη.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Στη μάχη που δίνουμε για το δήμο Λάρισας βάζουμε στο επίκεντρο αυτά τα ζητήματα σαν κριτήριο ψήφου, τι συσχετισμός δύναμης θα διαμορφωθεί στο δημοτικό συμβούλιο, έχει τη δική του μεγάλη σημασία και βαρύτητα.
γιατί θα αποτελέσει παράγοντα που μπορεί να συμβάλει στο δυνάμωμα μιας ισχυρής Εργατικής – Λαϊκής Αντιπολίτευσης απέναντι στη στρατηγική ΕΕ, των μνημονιακών νόμων και των συνθηκών της.
Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μη δοκιμάστηκε στους δήμους και από τη σημερινή όπως και από την προηγούμενη δημοτική αρχή. Δεν υπάρχει αντιλαϊκό μέτρο που να μην εκπορεύεται από τα κεντρικά επιτελεία της ΕΕ, στην συνέχεια εξειδικεύονται αυτές οι κατευθύνσεις σε δήμους και περιφέρειες.

Όλοι τους από τον απερχόμενο δήμαρχο μέχρι την κ. Καραλαριώτου και τους δήθεν «ανεξάρτητους» του ΚΙΝΑΛ, ισχυρίζονται ότι μπορούν ως μελλοντικοί δήμαρχοι να επιβάλουν άλλου είδους ανάπτυξη και έτσι θα λυθούν ως δια μαγείας τα λαϊκά προβλήματα, θα χτυπηθεί η υψηλή ανεργία των νέων, θα σταματήσει η λεγόμενη «φυγή εγκεφάλων», το λεγόμενο «brain drain».
Εμείς καλούμε το κόσμο να σκεφτεί και να βγάλει συμπεράσματα.
Έχετε πείρα. Αξιοποιήστε την .
Η πείρα σας λέει: Δοκιμάσατε κάθε είδους διαχειριστή στην εξουσία.
Τι κρατάτε στο χέρι; Ανασφάλεια, ανεργία, υπέρογκα δημοτικά τέλη. Χορτάσαμε στο δήμο Λάρισας όλα αυτά τα χρόνια και από σωτήρες και από «δυνατά» ονόματα και δήθεν «ανεξάρτητους» που στο τέλος αποδείχθηκαν μια από τα ίδια. Εμείς το λέμε καθαρά -δυνατά – τίμια: Ισχυρό ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες. Ισχυρό στο Δήμο Λάρισας και σε όλους τους δήμους της χώρας. Ισχυρό ΚΚΕ στη Ευρωβουλή και στην Βουλή όποτε και αν γίνουν εκλογές. Η «Λαϊκή Συσπείρωση» είναι το ψηφοδέλτιό μας και μπορεί να εκφράσει ένα ρεύμα συμπόρευσης – αγώνα και αλλαγής στην Λάρισα και σε όλη τη Θεσσαλία.
…………
Η δημοτική αρχή των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΛΑΕ, κ.α. στη Λάρισα Μεγαλώνει την ανταποδοτικότητα των δημοτικών υπηρεσιών, την προώθηση των ιδιωτικοποιήσεων (άμεσων ή έμμεσων όπως οι εργολαβίες), την επέκταση των ελαστικών εργασιακών σχέσεων, τη χρησιμοποίηση των όποιων εργαλείων υπάρχουν κάθε φορά στα χέρια των δημάρχων για να προωθηθεί η ανταγωνιστικότητα και κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων και των εργολαβικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και στον τόπο μας.
Έτσι οι Λαρισαίοι κλήθηκαν να πληρώσουν το μάρμαρο με φόρους και τέλη κάθε μορφής που φτάνουν τα 27εκ ευρώ, σταθεροποιώντας ένα ετήσιο «ματωμένο» πλεόνασμα 4εκ ευρώ τα τελευταία 3 χρόνια.
………………….
Με σειρά από παρεμβάσεις της ΛΣ καταφέραμε να ελαφρυνθούν ορισμένες κοινωνικές ομάδες πχ. πολύτεκνοι, ΑμΕΑ, χαμηλά εισοδήματα, απαιτήσαμε την κατάργηση των τροφείων και να μην μείνει κανένα παιδί εκτός παιδικών σταθμών, την μείωση των ανταποδοτικών εισφορών στις σχολές και τις λέσχες πολιτισμού, στην πινακοθήκη, στο Ωδείο κ.α.
Βρεθήκαμε στο πλευρό των εργαζόμενων και των συμβασιούχων του δήμου στο δίκαιο αίτημά τους για μόνιμη και σταθερή δουλειά, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα τους αντεργατικούς σχεδιασμούς κυβέρνησης και δημοτικής αρχής.
Υπερασπιστήκαμε το νερό ως κοινωνικό αγαθό, κόντρα στη λογική εμπορευματοποίησης της δημοτικής αρχής και παλέψαμε και καταφέραμε μαζί με το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα την επανασύνδεση του σε λαϊκά νοικοκυριά που η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ είχε κόψει για μερικά ψίχουλα.
Θέσαμε σε πρώτη προτεραιότητα έργα που έχουν άμεση σχέση με τις λαϊκές ανάγκες όπως την αντισεισμική θωράκιση των σχολικών κτηρίων, την αντιπυρική προστασία, την απαλλοτρίωση με κρατικά κονδύλια όλων των δεσμευμένων χώρων που προορίζονται από το σχέδιο πόλης για αθλητικές υποδομές, αναψυχή, πολιτισμό κτλ.
Αρνηθήκαμε την παράδοση του ταμείου του δήμου στην ΤτΕ για να πληρωθούν οι δανειστές, πόροι που προορίζονταν για τη θέρμανση και τη σίτιση στους παιδικούς σταθμούς, τις σχολικές επιτροπές, τις κοινωνικές δομές, κ.α.

………………………
Το τελευταίο διάστημα η χώρα και η πόλη μας η Λάρισα βρίσκονται στο επίκεντρο των Αμερικανονατοϊκών σχεδιασμών. Με την απόφαση της κυβέρνησης για παράταση της παραμονής των Αμερικανικών μη επανδρωμένων «αεροχημάτων» (Drones), όπως και τους σχεδιασμούς για εγκατάσταση Νατοϊκής Βάσης ιπτάμενων τάνκερ στην 110ΠΜ, η πόλη μας εμπλέκεται πιο βαθιά στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς στην περιοχή της Ν.Α. Μεσογείου, που έχουν στο επίκεντρο το μοίρασμα της λείας των υδρογονανθράκων και των διαδρόμων μεταφοράς τους στις αγορές.
Αυτοί οι σχεδιασμοί μετατρέπουν την πόλη και τη χώρα μας σε μαγνήτη πολέμου. Η «αφωνία των άλλων υποψηφίων δημάρχων που «σφυρίζουν κλέφτικα» στο συγκεκριμένο θέμα πρέπει να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για τα εργατικά λαϊκά στρώματα, για ένα κόσμο που αισθάνεται και αυτοπροσδιορίζεται σήμερα ως αριστερός και ριζοσπάστης.
……………..
Το κόκκινο ψηφοδέλτιο με το γαρίφαλο είναι η απάντηση στο μαύρο του φασισμού και του Εθνικισμού, που δεν μπορούν να το δώσουν εκείνοι που τους είχαν συγκυβερνώντες και συνομιλητές τέσσερα χρόνια. Το κόκκινο ψηφοδέλτιο είναι η απάντηση του λαού στις παγίδες που αρχίζουν να στήνονται μπροστά στις επερχόμενες εκλογές, είτε με νέα είτε με αναπαλαιωμένα «πρόσωπα», με ψεύτικα διλήμματα που κρύβουν την ουσία. Θέλουμε να έχουμε τη δημοτική αρχή ώστε να αποτελέσει όπλο μαχητικό. Να είναι ισχυρή η Εργατική – Λαϊκή Αντιπολίτευση απέναντι στην ΕΕ και την κυβέρνηση. Να καθυστερήσουμε και να αποτρέψουμε τα χειρότερα που έρχονται.
Το κάλεσμα που απευθύνουμε στο λαό της πόλης είναι κάλεσμα συνέπειας, αγωνιστικότητας, αισιοδοξίας και πρέπει να φτάσει παντού.
Έχουμε τη δύναμη να πάει σε κάθε γωνιά της πόλης, σε κάθε λαϊκό σπίτι. Εμπρός λοιπόν, αυτό το ρεύμα αλλαγής και αγώνα μπορεί να εκφραστεί και στην κάλπη! Δίνουμε τη μάχη για κάθε ψήφο. Θα δώσουμε τη μάχη για να είμαστε στο δεύτερο γύρο.

(ΚΡΙΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αρ. ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ
1 ΓΕΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ελεύθερος επαγγελματίας ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
πρώην κοινοτικός σύμβουλος Γιάννουλης
2 ΖΟΥΚΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ μουσικός/εκπαιδευτικός ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΦΑΛΑΝΗ)
3 ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
Συνταξιούχος οικοδόμος ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ)
4 ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ νοσοκομειακός υπάλληλος ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ)
5 ΖΕΜΠΕΛΤΖΗΣ Βαγγέλης Ελ. Επαγγελματίας/ Βιοτέχνης μεταλλικών επίπλων ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ)
6 ΛΙΟΛΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΦΑΛΑΝΗ)
7 ΜΠΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ Συνταξιούχος Δημοτικός υπάλληλος ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
(ΦΑΛΑΝΗ)
8 ΜΑΡΙΓΚΟΥΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Συνταξιούχος οικοδόμος ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ
(ΚΟΙΛΑΔΑ)
9 ΝΤΟΥΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (περιπτερούχος) ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ
(ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ)
10 ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Φυσικός/ υπάλληλος φροντιστηρίου ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ
(ΜΑΝΔΡΑ)
11 ΣΕΦΕΡΙΑΔΟΥ ΑΓΝΗ ψυχολόγος Πρόεδρος ΕΣΥΝ Παράρτημα Λάρισας
ΕΚΛΟΓ. ΠΕΡ. ΚΟΙΛΑΔΑΣ
(ΜΑΝΔΡΑ)
12 ΣΒΑΡΝΑ ΒΑΣΩ Πολιτικός μηχανικός Απόφοιτη πολυτεχνείου Ξάνθης/ εργαζόμενη σε τεχνικό γραφείο ΤΕΡΨΙΘΕΑ
13 ΑΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Εργαζόμενος στον ΑΡΜΟ Πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου Ν. Λάρισας
14 ΑΝΑΠΛΙΩΤΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ιδιωτικός υπάλληλος Β’ Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Λάρισας
15 ΒΑΣΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΕΤΑ Ιδ. Υπάλληλος/ σχέδιο Μέλος Δ.Σ ένωσης γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ)
16 ΓΑΛΑΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Επιπλοποιός / αυτοαπασχολούμενος Πρόεδρος Σωματείου επιπλοποιών Ν. Λάρισας
17 ΓΕΡΑΣΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ 5Ο ΓΕΛ Λάρισας Πρώην μέλος Δ.Σ. ΕΛΜΕ
18 ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ Πολιτικός μηχανικός
19 ΓΚΟΝΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ Εργαζόμενη σε οικογενειακή επιχείρηση
20 ΓΚΡΙΜΠΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ εικαστικός/ εκπαιδευτικός σε ΚΔΑΠ μέλος Δ.Σ. Πινακοθήκης Λάρισας
21 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ Έμπορος
22 ΖΕΜΠΕΛΤΖΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΤΟΜΥ) Μεταλλεργάτης στην ΙΝΤΡΑΚΑΤ Γ. Γραμματέας Δ.Σ. Σωμ. Μετ. Ιντρακάτ
23 ΖΗΤΟΥΔΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Υπάλληλος Περιφέρειας Θεσσαλίας (ΚΤΕΟ)
24 ΖΟΡΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Αγρονόμος Τοπογράφος μηχανικός Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
25 ΘΑΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συνταξιούχος μηχανικός, πολιτικό προσωπικό 303 ΠΕΒ/ Μέλος Δ.Σ Επιτροπή Ειρήνης Ν. Λάρισας

26 ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ έμπορος Αντιπρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας/ μέλος Διοίκησης Επιμελητηρίου Λάρισας
27 ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ περιπτερούχος) Μέλος Δ.Σ. Συλ. Περιπτερούχων Ν. Λάρισας/ Μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλ. Λάρισας
28 ΚΑΡΜΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ηθοποιός
29 ΚΑΛΙΑΜΠΑΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ ιδ. Υπάλληλος Πρόεδρος Συνδικάτου Τροφίμων Λάρισας/ μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Λάρισας
30 ΚΟΛΟΒΟΣ ΜΑΡΚΟΣ Συνταξιούχος ελεύθερος επαγγελματίας
31 ΚΟΔΕΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ιδιωτικός υπάλληλος Γραμματέας Τ.Ο. Λάρισας ΚΝΕ
32 ΚΟΥΡΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Φοιτητής πληροφορικής Μέλος Δ.Σ. Συλ. Εστιακών φοιτητών ΤΕΙ Θεσσαλίας
33 ΚΟΥΡΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Πρώην αυτοαπασχολούμενος
34 ΚΟΥΝΙΑΚΗΣ ΧΡΥΣΤΟΦΟΡΟΣ Καθηγητής πληροφορικής/ μαθηματικών 14ο Λύκειο Λάρισας Ομοσπονδιακός εκπαιδευτής ορειβασίας -οδηγός βουνού
35 ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Μαθηματικός/ Αναπληρωτής εκπαιδευτικός Μέλος Δ.Σ. Συλ. Ιδιωτικών εκπαιδευτικών Θεσσαλίας
36 ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ακτινολόγος / αυτοαπασχολούμενος Ιατρός
37 ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ Συνταξιούχος γεωπόνος δημοσίου
38 ΛΟΥΤΡΙΩΤΗ ΕΥΤΥΧΙΑ Συνταξιούχος εργάτρια, μέλος Δ.Σ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Λάρισας
39 ΜΑΓΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ συμβασιούχος στην καθαριότητα Δ. Λάρισας
40 ΜΑΡΑΓΚΟΖΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ συνταξιούχος Αρτοποιός
41 ΜΠΑΖΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ συμβασιούχος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας – υπάλληλος ΚΤΕΟ Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών
42 ΜΠΑΛΑΣΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Της ΕΕΔΥΕ Λάρισας, πρώην μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλ Λάρισας.
43 ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ υπάλληλος Φαρμακαποθήκης πρόεδρος Συλ. Φαρμακουπαλλήλων Λάρισας
44 ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗ ΜΑΡΙΑ Ιδιωτική υπάλληλος Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Ν. Λάρισας/ πρ. Συλ. Γονέων/ κηδ 30ο Δημ. Σχολείο
45 ΝΤΑΦΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γιατρός Πρόεδρος Συλ. Νοσοκομειακών Γιατρών Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας/ Μέλος Δ.Σ. Ιατρικού Συλ. Λάρισας
46 ΠΑΖΙΑΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος εκπαιδευτικός Δημοτικός Σύμβουλος
47 ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ Αρχιτέκτονας Μέλος Δ.Ε. ΤΕΕ Κ.Α. Θεσσαλίας/ μέλος Κεντ. Αντιπροσωπίας ΣΑΘΑΣ ΠΕΑ/ Αντιπρόεδρος Ένωσης Γονέων Λάρισας
48 ΠΑΠΑΔΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Συνταξιούχος δημοτικός Υπάλληλος Αντ/δρος Συλ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας, πρώην πρόεδρος Συλ. Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Λάρισας
49 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ μάγειρας πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας έφορος τμήμα Βόλεϊ ΕΑΛ Πήγασος
50 ΠΑΣΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ εκπαιδευτικός μέλος του Δ.Σ. Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος ΟΓΕ
51 ΡΙΖΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ υπάλληλος ΟΣΕ/ Πρώην Αντιπρόεδρος Εργατικού Κέντρου Λάρισας/ μέλος Δ.Σ. Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
52 ΣΑΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Πολιτικός μηχανικός
53 ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ιδ. Υπάλληλος
54 ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠ. Αγώνα επιτυχόντων ΑΣΕΠ για την πρόσληψη στα Νοσοκομεία ΓΝΛ και ΠΠΝΛ, Αθλητής – δρομέας μεγάλων αποστάσεων/ μουσικός
55 ΣΒΑΡΝΑ ΦΩΤΕΙΝΗ Συνταξιούχος ΔΕΥΑΛ, Ταμίας Συλ. Συνταξιούχων ΙΚΑ Λάρισας
56 ΣΕΡΔΕΝΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Φοροτεχνικός/ Λογιστής Πρώην Αντιπρόεδρος Ένωσης Λογιστών Ν. Λάρισας
57 ΣΙΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος
58 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΠΑΥΛΟΣ έμπορος
59 ΤΣΟΓΙΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Αγρότης/ ελ. επαγγελματίας Πρώην διαμερισματικός Σύμβουλος 4ης Δημοτικής Κοινότητας
60 ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Συνταξιούχος δημοτικός υπάλληλος/ πρώην διαμερισματικός σύμβουλος 3ης Δημοτικής κοινότητας
61 ΣΚΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Ιδ. Υπάλληλος μέλος διοίκησης Εργατικού Κέντρου Λάρισας/ πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Δήμητρας Αγιάς
62 ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΚΩΣΤΑΡΙΓΚΑ ΑΝΝΑ συνταξιούχος εκπαιδευτικός/ ιστορικός τέχνης πρώην μέλος Δ.Σ. Πινακοθήκης
63 ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ γιατρός-πλαστική χειρούργος
64 ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ οικοδόμος μέλος Δ.Σ. Συνδικάτου Οικοδόμων Λάρισας
65 ΤΡΙΓΑΖΗΣ ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ελ. Επαγγελματίας μέλος Δ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας/ μέλος Δ.Σ. ΕΣΕΕ
66 ΤΣΟΥΓΚΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Νοσηλευτής ιδιωτικής κλινικής μέλος Δ.Σ. Σωμ. Εργαζομένων Ιδ. Κλινικών
67 ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ Φαρμακοποιός
68 ΦΩΤΙΑΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ άνεργη εργάτρια Πρώην μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γυναικών Λάρισας (μέλος ΟΓΕ)
69 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Τραπεζικός υπάλληλος/ ερμηνευτής Μέλος Δ.Σ. εργατικού Κέντρου Λάρισας
70 ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ιδ. Υπάλληλος Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας
71 ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ Υπάλληλος ΕΦΚΑ-ΙΚΑ μισθωτών Μέλος Δ.Σ. Ένωσης Γονέων Ν. Λάρισας

72 Ζιάκας Γιάννης, δάσκαλος 33ο δημοτικό
73 Σωκράτης Σωκράτους, εκπαιδευτικός 1ο ΕΠΑΛκ και πρώην μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Λάρισας

74 Γιάννης Μπλεκος, συμβασιούχος δήμος Λαρισας,Α αντιπρόεδρος ΕΚΝΛ

Μοιράσου το άρθρο: