Σεμινάριο ΣΘΕΒ για τις αλλαγές στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την BM HELLAS – BM TRADA, διοργανώνει την Παρασκευή 7, 16:00 – 21:00 και το Σάββατο 8 Ιουνίου, 09:30 – 16:30 διήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 14 ωρών με θέμα: «Βασικές αρχές αναθεωρημένου προτύπου Διαχείρισης της Ασφάλειας των Τροφίμων ISO 22000:2018», στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ στη Λάρισα.
Σεμινάριο ΣΘΕΒ για τις αλλαγές στη διαχείριση ασφάλειας τροφίμων
Στο σεμινάριο αναλύονται οι απαιτήσεις του προτύπου ISO 22000:2018, οι βασικές αρχές, η μεθοδολογία και οι τεχνικές διενέργειας εσωτερικών επιθεωρήσεων. Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα περιλαμβάνονται πρακτικά παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων, ασκήσεις προσδιορισμού προαπαιτούμενων προγραμμάτων και ασκήσεις επιθεώρησης για την πλήρη κατανόηση του εκπαιδευτικού περιεχομένου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και συμβούλους ποιότητας που επιθυμούν να κατανοήσουν τις νέες απαιτήσεις του ISO 22000:2018 και να αποκτήσουν επάρκεια γνώσεων στις τεχνικές εσωτερικής επιθεώρησης του αναθεωρημένου προτύπου.
Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Πέτρος Φελεσάκης ο οποίος εργάζεται ως επικεφαλής επιθεωρητής της BM HELLAS – BM TRADA με μεγάλη εμπειρία στις επιθεωρήσεις βάσει Διεθνών Προτύπων ISO, Ευρωπαϊκών Οδηγιών και Νομοθεσίας.
Το κόστος του σεμιναρίου μπορεί να καλυφθεί μέσω του ΛΑΕΚ 0,24% έτους 2019. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής μέσω Ο.Α.Ε.Δ. 30 Μαΐου 2019.
Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ υπεύθυνη κα Ευαγγελοπούλου Ελένη έως την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 τηλ: 2410555507 & e-mail: education@sthev.gr

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος