Παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Κώστα Κολλάτου, του  προέδρου της  τοπικής κοινότητας Πυργετού  κ. Αθανάσιου Λαίνα, πολλών μελών του συλλόγου , εκπροσώπων συλλόγων, φορέων και κατοίκων της τοπικής κοινότητας  του Πυργετού, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου γραφείου του Συλλόγου Γυναικών Πυργετού.
 Τα εγκαίνια τέλεσε ο ιερέας του χωριού πατήρ Αλέξανδρος και  την έναρξη της εκδήλωσης έκανε η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κα Βάγια Βασιλείου η οποία  ευχαρίστησε τον Δήμο Τεμπών και την τοπική κοινότητα Πυργετού για την στήριξη στον σύλλογο.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος επεσήμανε ότι «ο νέος χώρος  θα αποτελέσει στέκι πολιτισμού, στέκι αρχών  και αξιών και να ευχηθώ δύναμη, υγεία, επιτυχία και συνεχή δημιουργία και αποδοτικότητα στο έργο του συλλόγου».

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν ακόμη  η αντιδήμαρχος κα Γεωργία Τσιόπα, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ευθύμιος Μπουζέκης, Αχιλλέας Διψάνας, Δημήτης Μαιμάρης, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κα Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, μέλη τοπικών συμβουλίων.

Μοιράσου το άρθρο: