Η Ελληνική Κοινότητα του WordPress ανανεώνει το μηνιαίο ραντεβού της, στο 11ο WordPress Larissa Meetup, για την 15η Μαρτίου 2018, και ώρα 18:30, στο Επιμελητήριο Λάρισας, σε αίθουσα του δευτέρου ορόφου επί της Παπακυριαζή 44.

Οι παρουσιάσεις που θα πραγματοποιηθούν αφορούν στα εξής:

1. Intrapreneurship στο δημόσιο & σε μεγάλους οργανισμούς, από τον Αλέξανδρο Ίτσιο. Κάποιοι από εμάς εργάζονται στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς, οι οποίοι ιδρύθηκαν πριν από αρκετές δεκαετίες. Ανέκαθεν αυτοί οι οργανισμοί χαρακτηρίζονταν από συντηρητικότητα, παρόλα αυτά τα τελευταία χρόνια εφαρμόζουν καινοτόμες προσεγγίσεις, ώστε να αναπτύξουν νέα προϊόντα. Θα δούμε πως το WordPress μπορεί να βοηθήσει μεγάλους οργανισμούς στο prototyping νέων προϊόντων, καθώς και τη θέση του μέσα σε μεγάλους οργανισμούς.

Ο Αλέξανδρος Ίτσιος είναι επαγγελματίας υγείας και part-time WordPress Author, με πολλά δωρεάν themes στο WordPress repository.

2. Παραμετροποίηση Layout σε WordPress theme χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες HTML / CSS και PHP, από τον Σωτήρη Σουφλάκο.

● Πως δημιουργούμε ένα child theme για να διαμορφώνουμε το styling

● Πως εκμεταλλευόμαστε τα page templates του WordPress.

● Πως επεξεργαζόμαστε τα template files ενός theme για να μεταβάλουμε το render στα single posts

Ο Σωτήρης Σουφλάκος αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά και έχει ολοκληρώσει το 2-ετές conversion course Π.Μ.Σ. «Πληροφορική» του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδήλωσης, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν την συμμετοχή τους, στην προκειμένη περίπτωση στην διεύθυνση https://www.meetup.com/Larissa-WordPress-Meetup/events/248441504/ (δεξιά στήλη, Join and RSVP. Η σύνδεση είναι εφικτή και με τα στοιχεία εισόδου σας στο Facebook, αν δεν θέλετε να φτιάξετε έναν καινούριο λογαριασμό).

Η συμμετοχή είναι απολύτως ανοιχτή και δωρεάν.

Τέλος μπορείτε να μας βοηθήσετε να επιλεγούν τα θέματα για τις επόμενες συναντήσεις, καθώς επίσης και τη διεξαγωγή των επόμενων συναντήσεών μας, συμπληρώνοντας το παρακάτω ερωτηματολόγιο https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfqLHSfycnKYUoOXGpELZxfcNIj4qe8jBbaVOoY-vLUtpTaRg/viewform

Μοιράσου το άρθρο: