Με μεγάλη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 12ο Αντάμωμα Νιβολιατών στην πλατεία του Μεγαλόβρυσου Αγιάς όπου συμμετείχε πλήθος κόσμου. Τις εκδηλώσεις του Ανταμώματος τίμησε με την παρουσία του ο Βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργος Κατσιαντώνης ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και μετον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μεγαλόβρυσου Βαγγέλης Λάμπρου.

Οι χοροί από τη Μικρά Ασία, τη Θράκη και Ανατολική Ρωμυλία, αλλά και τη νησιωτική Ελλάδα ενθουσίασαν  τους παρευρισκόμενους μεταξύ αυτών και τον   Γιώργο Κατσιαντώνη που… μέσα από ένα βραβείο επικρότησε την επιτυχή προσπάθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων Μελιβοίας » Ο Όμηρος», Μυστιωτών Καππαδοκίας Μάνδρας «Ο Άγιος Βασίλειος» και Ε.Μ.Σ Νεάπολης Λάρισας «Ο Πελασγός» να αναδείξουν την πλούσια παράδοση του τόπου μας.

Ο Βουλευτής Λάρισας, έδωσε θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για το δυναμικό…. Ανταμωμα που «αγκαλιάστηκε» από όλο τον κόσμο, ενώ εντυπωσιάστηκε από την έκθεση παλιών φωτογραφιών που λειτούργησε στο χώρο της εκδήλωσης, η οποία αποτύπωνε την ζωή και τις δραστηριότητες των κατοίκων του χωριού.

Με τιμή μάλιστα ο Γιώργος Κατσιαντώνης έλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας το βιβλίο με τις «ζωντανές» σελίδες της ιστορίας του Μεγαλόβρυσου, ενώ με ενδιαφέρον παρακολούθησε την έκθεση κεραμικών και χειροποίητων ειδών από τον Πολυχώρο Δημιουργίας «ΟΣΣΑ» ΚοινΣΕπ.

Μοιράσου το άρθρο: