Συνάντηση με μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας είχε χθες αντιπροσωπεία του προεδρείου της ΕΣΠΕΘ. Κατά την συνάντηση ενημερωθήκαν για τα δρώμενα του Εμπορικού Συλλόγου και της αγοράς της Λάρισας και  από την πλευρά τους ενημέρωσαν το Σύλλογο περί της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και γενικά για τα ισχύοντα στη συλλογική έκφραση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συζητήθηκαν ζητήματα που απασχολούν τα δύο σωματεία και εξετάσθηκαν οι δυνατότητες συνεργασίας επ’ ωφελεία των μελών εκατέρωθεν. Κοινά αποδεκτή άποψη ότι τα μνημονιακά χρόνια έπληξαν πολλές κοινωνικές ομάδες αλλά στάθηκαν και αφορμή για συνεργασίες και αλληλοβοήθειες.

Η ΕΣΠΕΘ ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας για την εγκάρδια φιλοξενία και  αναμένει με χαρά την υλοποίηση τηςσυνεργασίας με σκοπό την ενίσχυση και υποστήριξη της τοπικής αγοράς της Λάρισας με παράλληλη προσφορά προνομίων  στα μέλη – συναδέλφους στρατιωτικούς.

Στην  συνάντηση παρέστησαν από πλευράς Εμπορικού Συλλόγου ο Πρόεδρος κ.  Χαράλαμπος Παπαδόπουλο, ο Β΄ αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Σίνης, η Γεν. Γραμματέας κ.  Ελένη Λιάγκουρα, ο Οικονομικός  Επόπτης κ. Κων/νος Ευσταθίου και τα μέλη κ.    Αθανάσιος Μαργαρίτης και κ. Χρήστος Φιλιππόπουλος και από πλευράς ΕΣΠΕΘ ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Κωνσταντίνος Παπαδούλης, ο Γεν. Γραμματέας κ. Χρήστος Καρανάσιος, ο αναπληρωτή Γεν. Γραμματέας  κ. Λεωνίδας Κολονιώτης και το μέλος κ. Νικόλαος Γκαμπλιάς.

 

 

 

Μοιράσου το άρθρο: