Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα εξακολουθεί να είναι μία μεγάλη έκταση του κέντρου της πόλης των Τρικάλων, εξαιτίας ζημιάς στον δεύτερο κεντρικό αγωγό της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

Λίγο μετά τις 3 σήμερα το πρωί, ο δεύτερος κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΤ, που βρίσκεται κάτω από την οδό Γαριβάλδη έσπασε. Λόγω παλαιότητας, εικάζουν κύκλοι της ΔΕΥΑΤ. Το πρόβλημα είναι ότι σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο υποσταθμός της ΔΕΗ. Αποτέλεσμα του σπασίματος του αγωγού είναι να πλημμυρίσουν με νερά υπόγεια εμπορικών καταστημάτων και πολυκατοικιών, που βρίσκονται στην Γαριβάλδη, ενώ από τα νερά προκλήθηκε βλάβη στον υποσταθμό της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα ένα μεγάλο τμήμα του κέντρου, που εκτείνεται από την Γαριβάλδη μέχρι τον σιδηροδρομικό σταθμό, την Ασκληπιού και την Αλεξάνδρας, κοντά στο παλαιό Δεσποτικό.

Μέχρι αυτή την ώρα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ασχολείται με την απάντληση υδάτων, ενώ η αστυνομία έχει κλείσει την οδό Γαριβάλδη, όπου επιχειρούν και μηχανήματα της ΔΕΥΑΤ. Έχει αποκατασταθεί επίσης η ηλεκτροδότηση σε τμήμα του κέντρου της πόλης, όχι όμως σε όλη την έκταση του κέντρου.

Κοντά στο σημείο βρίσκονται και καταστήματα επισιτισμού, με τους καταστηματάρχες να έχουν ξεκινήσει να διαμαρτύρονται για τη ζημιά που υπέστησαν.

Μοιράσου το άρθρο: