Με έντεκα νέα ασθενοφόρα και μια κινητή μονάδα, ενισχύει το στόλο του ΕΚΑΒ στα νησιά -μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2014 – 2020-  η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Με απόφασή του, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, αυξάνει το ύψος των διαθέσιμων πόρων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα,  που διατίθεται για την προμήθεια ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, ώστε ν’ αυξηθεί και ο αριθμός των οχημάτων που θα καλύψουν τις ανάγκες των νησιών.

Ειδικότερα, ο Περιφερειάρχης απευθύνει πρόσκληση με τίτλο «Προμήθεια ασθενοφόρων και κινητών μονάδων», με δυνητικό δικαιούχο το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), για την υποβολή πρότασης έργων, προκειμένου να ενταχθούν και να χρηματοδοτηθούν από τον Άξονα Προτεραιότητας «Βελτίωση βασικών υποδομών», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο» που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Η πρόταση αφορά στην προμήθεια 11 ασθενοφόρων και μιας κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ, που θα διατεθούν σε Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας της Περιφέρειας.

 

Μοιράσου το άρθρο: