Ενώπιον του Εισαγγελέα αναμένεται να προσαχθούν σήμερα για ν’ απολογηθούν, δύο νεαρά άτομα, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, Ελένης Τοπαλίδου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο ένας εκ των δύο δραστών φέρεται να έσπασε κατά την ανάκριση ομολογώντας το έγκλημα.
Σημειώνεται ότι τα δύο άτομα είχαν κριθεί εξαρχής ύποπτοι από τις αρχές λόγω των αντιφάσεων στις οποίες υπέπεσαν κατά την ανάκριση τους, ενώ δεν αποκλείεται να είχε συμμετοχή στο έγκλημα και τρίτο άτομο.

Σημαντικό στοιχείο, που άνοιξε το δρόμο για να φωτίσει η υπόθεση, αποτελεί ένα βίντεο στο οποίο φαίνονται καθαρά τα πρόσωπα των δύο νεαρών σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και η φοιτήτρια.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν ότι οι δύο νεαροί επιχείρησαν να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με την 21χρονη και όταν εκείνη αντιστάθηκε την χτύπησαν με κάποιο αντικείμενο.

Εν τω μεταξύ, σήμερα η σορός της άτυχης φοιτήτριας θα μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Διδυμότειχο.

Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Συλλυπητήριο μήνυμα, για τον τραγικό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας, εξέδωσε ο Σύλλογος Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

«Ο τραγικός θάνατος της Ελένης, προπτυχιακής φοιτήτριας του Τμήματος Μεσογειακών Σπουδών και μέλους της ακαδημαϊκής κοινότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, συγκλονίζει. Παρακαλούμε την οικογένεια να δεχθεί τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ευχόμαστε κουράγιο σ’ αυτό το ανείπωτο πένθος» αναφέρουν στο μήνυμά τους.

Μοιράσου το άρθρο: