Επίσκεψη στα γραφεία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ  Γιώργος Καββαθάς συνοδευόμενος από τον Εργατολόγο Γιώργο Ρωμανιά και τον Αντιπρόεδρο του ΕΒΕΔ Γιάννη Κακλιό.

Ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ ενημέρωσε τους επισκέπτες για την κατάσταση των εργαζομένων της περιοχής και επισήμανε το άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στο Ε.Κ.Ρ και τις οργανώσεις των επαγγελματιών βιοτεχνών εμπόρων της Ρόδου, που είναι και μέλη της ΓΣΕΒΕΕ.

Στην συνάντηση διαπιστώθηκε η πλήρης αντίθεση των δύο οργανώσεων στο νέο ασφαλιστικό, καθώς και η κοινή θέση στο θέμα του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές, ενώ ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ επανέλαβε τη θέση του ότι δεν υπάρχει καμιά ανάγκη για άνοιγμα του εργασιακού, θέση που έχει επανειλημμένα εκφράσει και στους εκπροσώπους των δανειστών ( ΔΝΤ και Ε.Ε)

Ο Πρόεδρος του ΕΚΡ ευχαρίστησε τον κ. Καββαθά για την επίσκεψη, καθώς και για τη σταθερή υποστήριξη που δίνει η ΓΣΕΒΒΕ, αν και εργοδοτική οργάνωση, στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων, τονίζοντας επιπλέον τον ουσιαστικό και θετικό ρόλο, που παίζει ο ίδιος προσωπικά και η ΓΣΕΒΕΕ στην διαδικασία υπογραφής ΕΓΣΣΕ.

Μοιράσου το άρθρο: