Πολιτική αθλιότητα, καταλογίζει σε όσους επιχειρούν να τον συνδέσουν είτε με τον 21χρονο φερόμενο ως δράστη της δολοφονίας της φοιτήτριας, είτε με τον υβριστή της, μέσω των social media, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος.
«Η πολιτική αθλιότητα σε όλο το μεγαλείο της, με τους εμπνευστές και διακινητές των Fake News να μην σέβονται ούτε τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού. Μπορούν άραγε να πολιτευτούν με αξιοπρέπεια και αλήθειες; Προφανώς, Όχι» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης.
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο Περιφερειάρχης ανακοινώνει την πρόθεσή του να προσφύγει και στη δικαιοσύνη.
«Όπως για κάθε άνθρωπο η Δικαιοσύνη είναι το τελευταίο καταφύγιο, έτσι και εγώ είμαι υποχρεωμένος να καταφύγω σ’ αυτήν και όχι μόνο, για την προστασία της δικής μου οικογένειας αλλά και για την πολιτική ζωή που εργολαβικά δηλητηριάζεται καθημερινά πλέον.
Τους θυμίζω ότι έχουν τη δυνατότητα να πολιτευθούν και με πολιτικά επιχειρήματα. Ας ψάξουν λίγο μέσα στη λάσπη τους, μπορεί να έχουν ξεχάσει κανένα παλιό όσο και η πολιτική που τους εκφράζει».
Κάνει λόγο για κατασκευασμένη συκοφαντία εις βάρος του, για έλλειψη ηθικών αναστολών και αίσθηση ορίων, για παρακμή και ηθική κατάπτωση.

Μοιράσου το άρθρο: