Διαδικασίες απομάκρυνσης του Χαράλαμπου Κόκκινου, από το αξίωμα του Χωρικού Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου, αναμένεται να σηματοδοτήσει η διαγραφή του από την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».
Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, ανέφερε χθες ότι το άρθρο 168 του νόμου για τη λειτουργία του Περιφερειακού Συμβουλίου, για την περίπτωση διαγραφής, είναι σαφές.
«Ο Χαράλαμπος Κόκκινος ήταν ξένο σώμα για την παράταξη ήδη από το 2015» δήλωσε ο Περιφερειάρχης, τονίζοντας ότι η αντικατάστασή του θα γίνει μετά από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της περιφερειακής αρχής.
Σ’ ότι αφορά τις διαγραφές των άλλων περιφερειακών συμβούλων, υποστήριξε ότι αυτές έγιναν μετά τον ανασχηματισμό που προκάλεσε τη διαφοροποίησή τους, χαρακτηρίζοντας «ηθικό θέμα» την επιστροφή των εδρών στην παράταξη της πλειοψηφίας.
Ο Γιώργος Χατζημάρκος επιτέθηκε με δριμύτητα και εναντίον των επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και κυρίως εναντίον του Γιάννη Μαχαιρίδη, λέγοντας ότι επέδειξαν μαγκιά και τσαμπουκά, αντιλαμβανόμενοι τη δημοκρατία σαν τιμοκατάλογο ταβέρνας.
«Έφυγαν από τη συνεδρίαση γιατί δεν άντεχαν τη συζήτηση για το Φράγμα Γαδουρά και τη Γέφυρα Κρεμαστής. Όσες φορές όμως και αν δραπετεύσουν από την αλήθεια, θα τους κυνηγούν τα πεπραγμένα τους» κατέληξε.

Μοιράσου το άρθρο: