Γιατί … οι μαμάδες του Αιγαίου ξέρουν καλύτερα

Αλεύρι, ζυμάρια, σουσάμι , μέλι και μυρωδιές παραδοσιακών φαγητών, γέμισε η κατάμεστη από μαμάδες, γιαγιάδες και παιδιά αίθουσα του Ροδινιού, κατά τη διάρκεια της δράσης «Aegean mamas know best» (οι μαμάδες του Αιγαίου ξέρουν καλύτερα).
Στην κατάμεστη αίθουσα του Ροδινιού, τα μικρά παιδιά έπλασαν κουλουράκια, έφτιαξαν τηγανίτες και λαδόπιτες με μέλι και μυζήθρα, ενώ οι μαμάδες και οι γιαγιάδες αντάλλαξαν με τους σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, συνταγές και «μυστικά» για αγαπημένες ροδίτικες συνταγές.
Γιατί … οι μαμάδες του Αιγαίου ξέρουν καλύτερα
Κουλουρία, χοιρινό λουκούμι, φρέσκα ζυμαρικά και μελεκούνια, ήταν λίγες από τις συνταγές που δημιούργησαν οι σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, παρέα με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, εξηγώντας μάλιστα βήμα – βήμα τον τρόπο παρασκευής τους.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνταγών, οι σεφ προσέφεραν στον κόσμο ροδίτικες παραδοσιακές νοστιμιές, θυμίζοντας σε όλους το πόσο ιδιαίτερη είναι η κουζίνα των νησιών του Νοτίου Αιγαίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος