Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει στη Ρόδο απέναντι στον αξιόμαχο Κολοσσό, με 88-78, στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Basket League.
Παρά τις πέντε απουσίες ο Παναθηναϊκός επικράτησε και διατήρησε το αήττητο στην Basket League (16-0) παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο νέος προπονητής του Κολοσσού, Στέργιος Κουφός, μετά τον αγώνα δήλωσε:
«Νιώθω ιδιαίτερη τιμή, γιατί ήρθα σε ένα σωματείο που πολλά χρόνια η προπονητική μου καριέρα έχει παράλληλη σχέση. Νομίζω ότι έχει ειδικό βάρος, γιατί είμαι εδώ μία εβδομάδα. Όσον αφορά στο παιχνίδι και γενικά την ομάδα. Νομίζω ότι δεν έχει περιθώρια να λέει ότι παίζει με την οποιαδήποτε ομάδα. Όμως, να δώσω συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, αλλά και συγχαρητήρια και στους παίκτες για την προσπάθεια. Από την πλευρά μου, μπορώ να υποσχεθώ ότι είμαι αγωνιστής και θα κάνουμε τα πάντα ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε, για το καλύτερο για την ομάδα. Μου αρέσει να είμαι φειδωλός στα λόγια. Αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα δεν είναι εύκολα και πρέπει να δημιουργήσουμε μία ομάδα, με τη στιβαρότητα που έχει ο Κολοσσός. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα σύνολο, για να γίνουμε χαρούμενοι στο τέλος. Θα αγωνιστούμε με ό,τι έχουμε και όπως είμαστε μέχρι και την τελευταία αγωνιστική».

Μοιράσου το άρθρο: