Με τη φράση «κρείττον του λαλείν το σιγάν» (είναι καλύτερο κανείς να σιωπά) απάντησε στο δήμαρχο Ρόδου, μετά την καταγγελία του για «πλιάτσικο» από τον μισθωτή του Αναψυκτηρίου, στο Πάρκο Θέρμαι, ο δικηγόρος του, Μανώλης Κουτσούκος.
Σημειώνεται ότι ο επιχειρηματίας, μετά την εξωστική απόφαση, λόγω χρεών του προς το δήμο (οφείλει 260.000 ευρώ από ενοίκια), μάζεψε ένα μεγάλο μέρος από τα αντικείμενα που υπήρχαν εντός του χώρου.
Ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ, έκανε λόγο για πλιάτσικο από τον επιχειρηματία, τονίζοντας ότι δεν συμμορφώθηκε με τη σύμβαση, η οποία προέβλεπε, σε περίπτωση έξωσης, ότι δεν θα αλλοίωνε το παραμικρό.
«Θα κινήσουμε, είπε, τη διαδικασία κατάσχεσης των αντικειμένων, καθώς αυτά αφαιρέθηκαν παράνομα».
Ο δικηγόρος του επιχειρηματία, Μανώλης Κουτσούκος, με παρέμβασή του στην ΕΡΤ Ρόδου, απάντησε με τη φράση «κρείττον του λαλείν το σιγάν», ζήτησε από το δήμαρχο να σταματήσει τη διαπόμπευση, διαμηνύοντας παράλληλα ότι αν συνεχίσει θα προχωρήσει σε ποινικοποίηση της διαφοράς τους.
Ο κ. Κουτσούκος ανέφερε ότι νομίμως έγινε η έξωση, εξέφρασε ωστόσο την απορία του για τη στάση του δήμου έναντι του πελάτη του.
«Δεν είδαμε να διαπομπεύονται, είπε, όλοι όσοι χρωστάνε στο δήμο», φέροντας ως παράδειγμα τους μισθωτές στη Νέα Αγορά.

Μοιράσου το άρθρο: