Θετικά τα μηνύματα για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου (WTM).
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κέρδισε για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις, με ένα περίπτερο το οποίο διακρίθηκε για την υψηλή, αυθεντική νησιώτικη αισθητική του, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο.

Το περίπτερο του Νοτίου Αιγαίου είναι από τα πλέον πολυσύχναστα της WTM, προσελκύοντας εκπροσώπους της τουριστικής βιομηχανίας απ’ όλο τον κόσμο.

Οι προορισμοί της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων είναι περιζήτητοι, με τις προκρατήσεις για την τουριστική σεζόν του 2019 να παρουσιάζουν διψήφια ποσοστά αύξησης!

«Τα μηνύματα που εισπράττουμε για τα νησιά μας από τη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Λονδίνο είναι ιδιαίτερα θετικά. Καταγράφονται ήδη διψήφια ποσοστά αύξησης στις προκρατήσεις κυρίως από τις αγορές της Αγγλίας και της Γερμανίας» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Μαριέττα Παπαβασιλείου, προσθέτοντας ότι οι προορισμοί του Νοτίου Αιγαίου με τις ξεχωριστές τους ομορφιές είναι περιζήτητοι στις τουριστικές αγορές, γεγονός που αν μη τι άλλο, αποδεικνύει ότι η στρατηγική τουριστικής προβολής και προώθησης που ακολουθεί η Περιφέρεια αποδίδει τα μέγιστα.

Μοιράσου το άρθρο: