Στη διεθνή έκθεση Τουρισμού «ΒΙΤ», στο Μιλάνο, χτυπά η καρδιά του Νοτίου Αιγαίου!

H Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην έκθεση με δικό της περίπτερο, φιλοξενώντας 17 νησιά και προβάλλοντας την ευρεία γκάμα των τουριστικών προϊόντων που προσφέρουν.
«Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στοχεύει σταθερά στην ολοκληρωμένη προβολή των νησιών της σε όλες τις βασικές τουριστικές αγορές. Στο πλαίσιο των προσπαθειών αυτών, δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από τη διεθνή έκθεση του Μιλάνο» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού, Μαριέτα Παπαβασιλείου.
Σήμερα η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα πάρει μέρος στο συνέδριο γαστρονομικού τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο της «ΒΙΤ», παρουσιάζοντας το πρόγραμμα Taste the Seasons που υλοποιεί σε συνεργασία με 117 κοινοτικούς εταίρους, στο πλαίσιο της κατάκτησης του τίτλου της Γαστρονομικής Περιφέρειας της Ευρώπης για το έτος 2019.
Σημειώνεται ότι η Διεθνής Έκθεση «BIT» για περισσότερα από 35 χρόνια, συγκεντρώνει σημαντικούς τουριστικούς φορείς, εμπειρογνώμονες του κλάδου και προσεκτικά επιλεγμένους αγοραστές απ’ όλο τον κόσμο.
Η «ΒΙΤ», φέτος, φιλοξενεί περισσότερους από 1.500 Hosted Buyers από την Ιταλία και το εξωτερικό.
Οι εταιρείες που συμμετέχουν ξεπερνούν τις 2.000, ενώ αναμένονται περισσότεροι από 60.000 επαγγελματίες συνολικά.

Μοιράσου το άρθρο: