Στην ανάπλαση της περιοχής του Μόντε Σμιθ πρόκειται να προχωρήσει η δημοτική αρχή.
Αυτό ανέφερε χθες ο δήμαρχος Ρόδου, Φώτης Χατζηδιάκος, τονίζοντας ότι η Ρόδος θα αποκτήσει το ωραιότερο μπαλκόνι της Μεσογείου.
Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι κυκλοφοριακές αλλαγές δήλωσε ότι η μονοδρόμηση αποφασίστηκε μετά από διαβούλευση με την Τροχαία και τους επαγγελματίες οδηγούς.
«Σταματούσαν στη στροφή πούλμαν και ταξί, με αποτέλεσμα να έχουν γίνει πολλά ατυχήματα» είπε, προσθέτοντας πως η δημοτική αρχή προωθεί την ανάπλαση της περιοχής, καθώς και της πλαγιάς όπου εκδηλώθηκαν οι δύο πυρκαγιές.
Ο δήμαρχος αναφέρθηκε επίσης στις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του δημαρχείου που βρίσκονται σε εξέλιξη και στις αντίστοιχες παρεμβάσεις που θα γίνουν στα 3 σχολεία του Αρχαγγέλου.
«Τα έργα για να γίνουν χρειάζονται πολλή δουλειά, μελέτες, εγκρίσεις, πόρους. Όταν αναλάβαμε δεν είχαμε στη διάθεση μας πόρους, πολλά προγράμματα άνοιξαν μετά από 3 χρόνια. Γι’ αυτό λέω πως δεν αρκεί μια θητεία σε έναν αυτοδιοικητικό. Χρειάζεται και 2η θητεία για να μπορέσει να υλοποιήσει αυτά για τα οποία δούλεψε στην πρώτη θητεία».

Μοιράσου το άρθρο: