«Γόνιμη» χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, την περιοδεία που πραγματοποίησε εχθές στον κεντρικό και βόρειο Έβρο. Ξεκινώντας από το Σουφλί, συνεχίζοντας στο Διδυμότειχο και καταλήγοντας στην Ορεστιάδα, ο κ. Γεωργιάδης είχε συναντήσεις με τους δημάρχους και των τριών πόλεων, με φορείς και τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του με πολιτική ομιλία στη Νέα Ορεστιάδα. Στη διάρκεια συνάντησης που είχε με τους εκπροσώπους φορέων της περιοχής, ο κ. Γεωργιάδης στάθηκε ιδιαίτερα στο δημογραφικό ζήτημα, που κατ΄επανάληψη του έθεσαν και οι αυτοδιοικητικοί, ενώ έδωσε και το στίγμα του πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας για το φορολογικό και ασφαλιστικό, τονίζοντας πως «η κυβέρνηση που έρχεται με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές και θα καταργήσει τον νόμο Κατρούγκαλου». «Καταγράφουμε τα προβλήματα και εκπονούμε σχέδιο για να τα λύσουμε, φιλοδοξούμε να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων πολιτών καλύτερη», ανέφερε επίσης ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τον οποίο συνόδευε ο βουλευτής Έβρου του κόμματος, Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστος Μέτιος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Έβρου, Άκης Παρασκευόπουλος και κομματικά στελέχη.

Άδωνις Γεωργιάδης: Αφουγκραστήκαμε την αγωνία του κόσμου


«Ενημερωθήκαμε για το δημογραφικό, που ανησυχεί πάρα πολύ τον κόσμο, για τα προβλήματα των παραγωγών, για την πρόοδο στα έργα υποδομών που γίνονται με τη συνεργασία της Περιφέρειας, αφουγκραστήκαμε την αγωνία του κόσμου για το πώς θα μπορέσει να κρατήσει τον τόπο του και πώς θα μπορέσει να μείνει εδώ. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, που έρχεται, με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όλα αυτά τα προβλήματα των ανθρώπων τα καταγράφει, εκπονούμε σχέδιο για να λύσουμε, φιλοδοξούμε να κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων πολιτών καλύτερη».

Αναστάσιος Δημοσχάκης: Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο σύμμαχός μας στην κορυφή της Ν. Δ.


«Ο αντιπρόεδρος άκουσε αρκετά, κατάλαβε αρκετά και, να ξέρετε, έχουμε αυτή τη στιγμή έναν πολύ καλό σύμμαχο στην κορυφή της Νέας Δημοκρατίας. Θέλω να υπογραμμίσω και ένα άλλο πλεονέκτημα που αποκτήσαμε πρόσφατα, την περασμένη Παρασκευή, που είχαμε επισκέπτη στη Θράκη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος υπογράμμισε ότι όλα τα θέματα του Έβρου και της Θράκης θα εκλαμβάνονται ως “εθνικά”. Η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είναι αρωγός στις φιλότιμες προσπάθειες των Εβριτών και τν Θρακιωτών».

Χρήστος Μέτιος: Το σχέδιο μας συμπεριλαμβάνει λύσεις για χρόνια ζητήματα


«Για πολλά από τα θέματα που τέθηκαν, και αφορούν την Περιφέρεια ΑΜΘ, έχουν ήδη εξασφαλιστεί οι χρηματοδοτήσεις και θα εξασφαλιστούν κάποιες ακόμα για τα υπόλοιπα.
Σε ένα σχέδιο που θα παρουσιάσω στις αρχές Απριλίου θα συμπεριλαμβάνονται λύσεις σε ζητήματα που εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν δρομολογηθεί και θα γίνει ένα πρώτο βήμα για την αντιμετώπιση τουλάχιστον όσον αφορά προβλήματα για τα οποία έχει την ευθύνη η Περιφέρεια».

Βασίλης Μαυρίδης: Κοινή συστράτευση για την επίλυση προβλημάτων


«Επικαιροποιήσαμε την ενημέρωση για τα προβλήματα και τις νέες διαστάσεις τους, και εκφράσαμε τη βεβαιότητά μας ότι σε μία μελλοντική κυβέρνηση θα μπορέσουμε, με ρεαλισμό και αλήθεια, να αντιμετωπίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά. Δεν είναι οι εποχές των μαγικών ραβδιών, αλλά πρέπει επιτέλους να καταλάβει ο κόσμος ότι με ειλικρίνεια και σωστό σχεδιασμό, και όχι με επικοινωνιακά τεχνάσματα, μπορούν να δοθούν λύσεις. Επιβεβαιώσαμε την άριστη συνεργασία μας με την περιφερειακή αρχή και πιστεύουμε ότι μέσα από μία κοινή συστράτευση θα μπορέσουμε να δώσουμε λύση στα υπάρχοντα προβλήματα αλλά και μια αναπτυξιακή τροχιά για την περιοχή μας».

Πολυζώης Παρασκευόπουλος: Η επιλογή Μέτιου θα δώσει νέα πνοή στον τόπο


«Είναι πάντα χρήσιμη η παρουσία του κ. Γεωργιάδη στην περιοχή μας, καθότι έχει διατελέσει και υπουργός Υγείας αλλά και Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, δηλαδή σε δύο βασικούς τομείς που απασχολούν τον νομό. Πιστεύουμε ότι η επιλογή του Χρήστου Μέτιου, με ένα πολύ δομημένο και στοχευμένο πρόγραμμα θα δώσει νέα πνοή στον τόπο τα επόμενα χρόνια. Να κάνουμε ξανά τον Έβρο δυνατό».

Μοιράσου το άρθρο: