Ένα περίπου μήνα μετά από το «παρών» για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο δήμο Αλεξανδρούπολης, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Ρούφος, με νέα ανακοίνωσή του, αποσύρει την υποψηφιότητα του. Επικαλούμενος «προσωπικούς λόγους», εκφράζει την ελπίδα πως οι συμπαραστάτες και όσοι τον στήριξαν στο ξεκίνημα αυτής της προσπάθειας, να τον καταλάβουν και να κατανοήσουν τη στάση μου και την απόφαση του όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ασφαλώς και θα απογοητευθούν, γιατί αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί, δεν θα το δουν να ολοκληρώνεται και να κρίνεται από τους πολίτες της Αλεξανδρούπολης. Σίγουρα, όμως, θα σεβαστούν και θα εκτιμήσουν την ειλικρινή στάση μου, που παρά τις Σειρήνες, δεν ενέδωσα σε προσωπικά, εύκολα και ιδιοτελή σενάρια» τόνισε ο κ. Ρούφος.

«Ξεκινήσαμε κάτι το όμορφο κι αυτό οφείλουμε να το κρατήσουμε ως μια παρακαταθήκη. Ήταν τιμή μου που έτυχα της συμπαράστασης και της υποστήριξης από πολλές πλευρές. Είναι κάτι που δεν θα το ξεχάσω και θα φροντίσω όλους αυτούς τους δεσμούς να τους διευρύνω και να τους ενισχύσω» υπογράμμισε.

Μοιράσου το άρθρο: