“Δεν παραχωρούμε τίποτε, δε διεκδικούμε τίποτε. Θέλουμε ειρήνη και σχέσεις καλής γειτονίας, αλλά η ακεραιότητά μας είναι αδιαπρευγμάτευτη”, δήλωσε εχθές από τη γέφυρα των Κήπων η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη.

Νωρίτερα, η κ. Γεννηματά είχε παρακολουθήσει την παρέλαση, ενώ την Κυριακή το απόγευμα, μιλώντας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της πόλης, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση σε σχέση με τα εθνικά θέματα. “Καμία δέσμευση δεν πρέπει ν’ αναλάβουν για τα εθνικά ζητήματα στο τέλος της θητείας τους. Δεν τους εμπιστευόμαστε ούτε εμείς, ούτε ο ελληνικός λαός”, υποστήριξε συγκεκριμένα η πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ.

Η κ. Γεννηματά απηύθυνε και κάλεσμα στήριξης στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Κώστα Σιμιτσή, τονίζοντας πως το Κίνημα Αλλαγής “στηρίζει εκείνες τις αυτοδιοικητικές προσπάθειες που έχουν τα εχέγγυα να συμβάλλουν στην ανάπτυξη των περιοχών τους και προέρχονται από πλατιά συμπόρευση κοινωνικών δυνάμεων”.

Μοιράσου το άρθρο: