Από τις 11 έως 14 Σεπτέμβρη θα πραγματοποιηθεί φέτος η 22η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών.Πρόκειται για την κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου .
Στόχος της έκθεσης είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού .
Η Οργανωτική Επιτροπή καλεί τους φορείς και τις επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή, στοχεύοντας στα αμοιβαία οφέλη εκθετών και επισκεπτών .Ειδικότερα , για τους παραγωγούς , για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης των τοπικών προϊόντων.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 06/09/2017, στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Φερών , Πλ. Ελευθερίας 1, 1ος όροφος , γραφείο 15 , Τ.Κ. 68 500 Φέρες ,ενώ οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο : 2555350086

Συντάκτης:Όλγα Ορφανίδου

Μοιράσου το άρθρο: