Τέλος στην ταλαιπωρία των πολιτών βάζει το νέο τηλεφωνικό σύστημα ραντεβού με τον γιατρό στο Γ.Π.Ν.Α το οποίο αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τις επόμενες ημέρες.
Οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους με τον γιατρό που επιθυμούν καλώντας τον αριθμό 14500 και μιλώντας απευθείας με τον υπάλληλο και όχι σε τηλεφωνητή, (όπως γινόταν μέχρι σήμερα) με χρέωση 0,79 ευρώ ανά λεπτό.

«Πρόκειται για ένα τηλεφωνικό σύστημα το οποίο θα αποσυμφορήσει τα άλλα δυο που υπάρχουν μέχρι σήμερα και τα οποία θα εξακολουθούν να υπάρχουν ,» σχολίασε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο διοικητής του νοσοκομείου Δημήτρης Αδαμίδης ,τονίζοντας πως «πολλοί πολίτες αναγκαζόταν να τηλεφωνούν για μέρες προκειμένου να πιάσουν γραμμή και να κλείσουν ραντεβού, ενώ ένας υπάλληλος έπρεπε να διαχειρισθεί περίπου χίλιες κλήσεις τον μήνα .»

«Το 14500 δεν είναι ηχογραφημένο μήνυμα μιλάς απ ευθείας με εκπρόσωπο της τηλεφωνικής εταιρείας και σε περίπτωση που ακυρωθεί η μετατεθεί το ραντεβού ο πολίτης δέχεται τηλεφωνικό μήνυμα από το νοσοκομείο που αναφέρει ότι το ραντεβού μετατέθηκε για άλλη μέρα, η εάν ξεχαστεί γίνεται υπενθύμιση με νέο μήνυμα,» εξήγησε ο κ. Αδαμίδης και πρόσθεσε πως «το 14500 θα λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο,Σαββατοκύριακα και αργίες.
Σημειώνεται πως παραμένουν οι άλλες δυο τηλεφωνικές γραμμές όπου οι πολίτες μπορούν να κλείνουν τα ραντεβού τους με τον γιατρό που επιθυμούν από την Δευτέρα -Παρασκευή από τις 8πμ -2μμ και είναι :25513,και το 52461 η 52465 ,η με την φυσική τους παρουσία στην γραμματεία.

Μοιράσου το άρθρο: