Σε παράσταση διαμαρτυρίας προχώρησαν σήμερα το πρωϊ (21-02-18) , μέλη της Γραμματείας Βορείου Έβρου του Π.Α.ΜΕ., μπροστά από τη Δ.Ο.Υ. Ν. Ορεστιάδας, με αφορμή την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών. « Όλο αυτό το χρέος που έχει δημιουργηθεί στις οικογένειες και στο λαό, είναι από τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών και τις επιχορηγήσεις στο μεγάλο κεφάλαιο που έχουν μεταφέρει το κόστος στη πλάτη του λαού» είπε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, το μέλος του Π.Α.ΜΕ., Κώστας Ζαλουφλής. Επίσης σημείωσε ότι « το Π.Α.ΜΕ. καλεί τον κόσμο να μην αφήσει κανέναν συμπολίτη μόνο του και να αγωνιστούν όλοι μαζί».

Για κατασχέσεις που «έρχονται» και για τους αγρότες προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Έβρου «Η Ενότητα», Γιάννης Μαργαριτίδης, τονίζοντας ότι «μεγάλο ποσοστό αγροτών θα αντιμετωπίσει στο επόμενο διάστημα κατασχέσεις σε σπίτια και χωράφια», ενώ ήδη έχουν κατασχεθεί τραπεζικοί λογαριασμοί, όπως είπε. « Με τις μνημονιακές πολιτικές, δεν θα μείνει κανένας στην αγροτική παραγωγή» υπογράμμισε ο κ. Μαργαριτίδης.

Εντωμεταξύ, τα μέλη του Π.Α.ΜΕ. , εχθές Τρίτη, επισκέφθηκαν τα γραφεία του υποκαταστήματος του ΕΦΚΑ, συνομίλησαν με τους εργαζόμενους και εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στις κινητοποιήσεις τους, ενάντια στην πρόσφατη απόφαση που αφορά στην υποβάθμισή του.

ΕΡΤ Ορεστιάδας
Συνέντευξη-Σύνταξη:Δήμητρα Παρασκευοπούλου
Φωτογραφίες:Δήμητρα Παρασκευοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: