Θετικά αποτίμησε την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νησί της Σαμοθράκης, ο δήμαρχος Αθανάσιος Βίτσας.
«Ήταν δύσκολη η προετοιμασία υποδοχής, υπήρχε το ενδεχόμενο αναβολής λόγω των άσχημων και δύσκολων καιρικών συνθηκών, αλλα στο τέλος τα καταφέραμε,» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο κ. Βίτσας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τέθηκαν τα κυριότερα προβλήματα , ( λιμάνι ,ακτοπλοική σύνδεση ,μονάδα επεξεργασίας απορριμμάτων, προστασία περιβάλλοντος κα.) ενώ ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε πως ότι, είναι έτοιμο στην Σαμοθράκη μελετητικά και αδειοδοτικά και υπάρχει ανάγκη θα υλοποιείται.

«θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα να γίνει μια συγκεκριμένη εφάπαξ εξαγγελία για ένα μόνο θέμα ,γιατί δυστυχώς τα θέματα μας είναι πολλά,» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βίτσας.

Την ίδια άποψη όμως δεν είχαν οι συνυποψήφιοι του ο κ. Χανός και ο κ. Γαλατούμος οι οποίοι μιλώντας σε τοπικό μέσο τον κατηγόρησαν ότι δεν διεκδίκησε όσα έπρεπε.

«Το πολιτικό παιγχνίδι στην Σαμοθράκη παίζεται με όρους παλιούς και ξεπερασμένους. Αν αυτοί έχουν την εντύπωση ότι, ο Δήμαρχος λειτουργεί σαν «Μαυρογιαλούρος» είναι εντελώς άστοχοι, εντελώς λάθος. Λογική Μαυρογιαλούρου έχουν οι ίδιοι ,όχι εγώ,» απάντησε ο κ. Βίτσας και διευκρίνησε: «είμαι της άποψης περισσότερο δουλεύεις και λιγότερο μιλάς.

Μοιράσου το άρθρο: