Μετά τη νεκροψία – νεκροτομή στην 44χρονη μητέρα από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου, χωρίς να προκύπτει ασφαλές συμπέρασμα σχετικά για τα ακριβή αίτια θανάτου.

Ταυτόχρονα δεν προκύπτουν στοιχεία για εγκληματική ενέργεια, αλλά αναμένονται και οι τοξικολογικές, αιματολογικές και άλλες εξειδικευμένες εξετάσεις, τις επόμενες εβδομάδες. Πληροφορίες αναφέρουν πως στον φάρυγγα της βρέθηκαν υπολείμματα καπνού, από τη φωτιά μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως φάνηκε και στην αυτοψία δεν έφερε τραύμα από όπλο ή αιχμηρό αντικείμενο, δεν παρατηρήθηκαν κακώσεις κεφαλής, ούτε υπήρξε στραγγαλισμός, ενώ παραμένει πιθανό ο θάνατος να προήλθε από δηλητηρίαση λόγω των αναθυμιάσεων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας στο μεταξύ συνεχίζονται σε κάθε κατεύθυνση αφήνοντας ακόμη ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Έλεγχος γίνεται και στο αυτοκίνητο από τον οποίο  δεν φαίνεται  αρχικά να υπάρχουν ενδείξεις πάλης και δεν έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο που να δηλώνει εγκληματική ενέργεια.

Τα ευρήματα ενισχύουν, έως τώρα, το ενδεχόμενο της αυτοχειρίας. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν πως δεν έχει βρεθεί το κινητό της τηλέφωνο στο σημείο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο.

Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: