Στην έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πληγέντες  κατοίκους της Δυτικής Αττικής με την συλλογή και αποστολή ειδών πρώτης ανάγκης προχωρούν οι Δήμοι Αγρινίου και Δελφών.

Ο Δήμος Αγρινίου, από σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 24 του μήνα , θα συγκεντρώνει τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη ρουχισμού προκειμένου να αποσταλούν στους πληγέντες στο Δήμο Μάνδρας.
Η πρόσκληση για παροχή βοήθειας απευθύνεται προς όλους τους δημότες, φορείς και συλλόγους οι οποίοι επιθυμούν να συμβάλουν στην ανακούφιση των κατοίκων της περιοχής. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη για εμφιαλωμένο νερό, κουβέρτες, αδιάβροχο ρουχισμό και είδη θέρμανσης.

Ως σημείο συγκέντρωσης των προσφορών έχει ορισθεί  το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Δήμος Δελφών συναισθανόμενος το ανθρωπιστικό του καθήκον κι επιθυμώντας να συμβάλει στο μέγιστο δυνατό βαθμό στην ηθική κι υλική ενίσχυση των πληγέντων στη Μάνδρα και τη Δυτική Αττική από τις φονικές πλημμύρες των τελευταίων ημερών αναλαμβάνει πρωτοβουλία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης για τους κατοίκους των πληγεισών περιοχών.

Η συγκέντρωση των ειδών θα πραγματοποιείται  στο Δημαρχείο Άμφισσας στην πλατεία Κεχαγιά και τα προτεινόμενα είδη είναι: Κουβέρτες και κλινοσκεπάσματα, είδη ρουχισμού, κάλτσες, εσώρουχα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες, πάνες μωρών (μίας χρήσεως), απορρυπαντικά, σαπούνια, απλά φάρμακα κ.α.

Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: