Η αντιπροσωπεία  των αιρετών εκπροσώπων  της τοπικής αυτοδιοίκησης , στην οποία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πατρέων καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ολοκλήρωσαν  τις συναντήσεις τους με το Προεδρείο της Βουλής και τους εκπροσώπους  των κοινοβουλευτικών  ομάδων των κομμάτων, πλην της Χρυσής Αυγής.

Υπήρξε δέσμευση από τους εκπροσώπους των κομμάτων  ότι θα εξετάσουν το αίτημα τους για πρόταση νόμου με θέμα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς σε βάρος της λαϊκής οικογένειας, ζητώντας να δοθεί η δυνατότητα στους Δήμους να διαγράφουν ή να ρυθμίζουν τα χρέη των δημοτών τους.

Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας που συναντήθηκε με την αντιπροσωπεία ,δήλωσε πως τις επόμενες μέρες θα καταθέσει τροπολογία για σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Εκτός από τον  Κώστα Πελετίδη και τη Κατερίνα Γεροπαναγιώτη  στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Δήμαρχος Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, ο Δήμαρχος Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος, ο Δήμαρχος Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, ο Δήμαρχος Ικαρίας, Στέλιος Σταμούλος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, Σπύρος Τραχάνης.

 

Μοιράσου το άρθρο: