Με το Χιόνη, την Ελπίδα , τις καλές νεράιδες , τον Άγιο Βασίλη  και τις  «Cheerleaders Estrellas » που τους περίμεναν στο Αρχοντικό Παναγιωτόπουλου οι εκατοντάδες επισκέπτες που πλημμύρισαν το Χριστουγεννιάτικο Πάρκο των Παραμυθιών, στον πανέμορφο κήπο των Υψηλών Αλωνίων,  βίωσαν ένα υπέροχο , γιορτινό, ονειρικό βράδυ.

Από νωρίς χθες το απόγευμα, οι δρόμοι του Αιγίου γέμισαν με Χριστουγεννιάτικες μουσικές από τις Φιλαρμονικές Αιγίου, Αιγείρας και Ακράτας που μετέφεραν το χαρούμενο μήνυμα των γιορτών, παρασύροντας μαζί τους μικρούς και μεγάλους και όλοι μαζί ανηφόρισαν στο Πάρκο.

Γεμάτοι συγκίνηση και χαρά ο δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος και η Πρόεδρος Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ Μαρία Τσουκαλά, ευχήθηκαν  στους  παρευρισκόμενους, «το αστέρι των Χριστουγέννων να γεμίσει με αγάπη και χαρά τις καρδιές όλων των ανθρώπων». Χαιρετισμό απηύθυνε και η συγγραφέας του φετινού παραμυθιού με πρωταγωνιστή το Γενναίο Χιόνη, κ. Κατερίνα Μουρίκη.

Και ξαφνικά ο ουρανός φωτίστηκε με πολύχρωμα βεγγαλικά, ενώ οι χορωδίες: Δημοτική Παιδική Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας, υπό τη διεύθυνση της Βασιλικής Νάσση και Παιδική Χορωδία του Συλλόγου Φιλαρμονική Ακράτας υπό τη διεύθυνση της Μαρίας Γερολύμου, τραγούδησαν κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με τη θεατρική απόδοση του παραμυθιού από τη Θεατρική Έκφραση Αιγίου και τον Παραμυθένιο χορό, από τη Λέσχη χορού Dancing Club, ενώ στο Λιχουδόσπιτο, το αρτοποιείο «ΜΠΟΜΠΟΤΣΙΑΡΗΣ» με τα μοναδικά γλυκίσματα και το ζαχαροπλαστείο «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ», με τις πολύχρωμες μπάλες από τα υπέροχα παγωτά του, προσέφεραν σε όλους μοναδικές στιγμές γευστικής απόλαυσης.

Τα εγκαίνια του Πάρκου τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγιαλείας Θανάσης Παναγόπουλος, η πρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Μαρία Τσουκαλά, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Αγγελόπουλος, η αντιδήμαρχος Έργων Βασιλική Ψυχράμη, ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης Βασίλης Χριστόπουλος, η αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α Διαμάντω Βασιλακοπούλου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Μαρινόπουλος, Θανάσης Μεντζελόπουλος, ο πρόεδρος Τουριστικής Ανάπτυξης Στράτος Βαρδάκης, ο πρόεδρος του ΕΚΑΜΕ Θεόδωρος Στεφανίδης,, ο τομεάρχης Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Ηρακλής Ρούπας, εκπρόσωποι του εμπορικού συλλόγου και το Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Παραμυθούγεννα άρχισε!!!

Ώρες λειτουργίας του Πάρκου: 10:00π.μ – 22:00 μ.μ

Η είσοδος για τους επισκέπτες είναι ελεύθερη.

 

Αθανασία Σταμοπούλου

Μοιράσου το άρθρο: