Η Πάτρα μετρά αντίστροφα για την μεγάλη γιορτή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Όλα είναι έτοιμα για το καθιερωμένο αναπτυξιακό τουρνουά «Ιωάννης Ασημακόπουλος», που φέτος θα γίνει για 9η σερί χρονιά.

Το 5ο όπεν της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα διεξαχθεί στις 15 και 16 Δεκεμβρίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Παναγίας Αλεξιώτισσας (Λοχαγού Μενούνου και Παπάγου)  που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου της Τοπικής Επιτροπής Δυτικής Ελλάδας και επί χρόνια μέλους της διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.

Οι τελικές συμμετοχές έφτασαν  τις 181 και είναι ανά κατηγορία 14 Νέοι άνδρες, 24 έφηβοι, 19 νεανίδες,  39 παίδες, 31 κορασίδες, 34 παμπαίδες και 20 παγκορασίδες.

Συνολικά 53 σωματεία θα είναι παρόντα. Πέρα από εκείνα της Πάτρας θα συμμετάσχουν  αθλητές, σύλλογοι από την Αθήνα, τη Φλώρινα, τη Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Αλεξανδρούπολη, την Καβάλα, τη Λάρισα, τα Χανιά, τη Χίο, τον Πύργο, την Κορινθία, την Καλαμάτα και την Κοζάνη.           Ο αυξημένος αριθμός των συμμετοχών μάλιστα, δημιουργεί ήδη καλύτερη προοπτική και δείχνει την αναγνώριση από αθλητές και σωματεία στην πολυετή προσπάθεια της Τοπικής Επιτροπής της Πάτρας, καθώς και του δήμου της πόλης, που είναι σταθερός συνεργάτης της.

Το  πρόγραμμα των αγώνων θα ξεκινήσει το Σάββατο 15/12 από τις 08:40 έως τις ενώ την Κυριακή οι αγώνες θα ξεκινήσουν την ίδια ώρα. Οι τελικοί θα διεξαχθούν στις 16:30 και μετά θα γίνουν οι απονομές.

Από οργανωτικής πλευράς όλα είναι έτοιμα καθώς με την εμπειρία που διαθέτουν τα στελέχη της τοπικής επιτροπής Ε.Φ.Ο.Επ.Α   σε μεγάλες διοργανώσεις , έχουν προβλέψει και την παραμικρή λεπτομέρεια πράγμα που κάνει το ανοιχτό πρωτάθλημα Πάτρας ένα από τα κορυφαία σε μεγάλες διοργανώσεις.

Ειρήνη Μαραγκού

 

Μοιράσου το άρθρο: