Το προφίλ του ένοπλου δράστη της ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, σε ζαχαροπλαστείο της Πάτρας ,επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, φέρεται πως έχουν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά και τις πληροφορίες που έδωσαν οι υπάλληλοι που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τον δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άτομο νεαρής ηλικίας περίπου 25 ετών, περιποιημένο και ύψους 1.80 (πιθανόν Έλληνας), το οποίο επέδειξε ιδιαίτερη ψυχραιμία κατά την είσοδο του στο κατάστημα. Εκτός από τις μαρτυρίες των υπαλλήλων, στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ, έχει και οπτικό υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει η επιχείρηση, το οποίο και έχει μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Η ΛΗΣΤΕΙΑ

Σημειώθηκε, το βράδυ της Τρίτης, όταν υπάλληλοι βρέθηκαν αντιμέτωπες με το όπλο κουκουλοφόρου άνδρα, λέγοντας τους πως γίνεται ληστεία. Ο δράστης, φορούσε φούτερ και με την κουκούλα είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στη συνέχεια τις κλείδωσε στην αποθήκη του καταστήματος και έχοντας άνεση κινήσεων, κατευθύνθηκε στην ταμειακή μηχανή, από όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ, εισπράξεις της ημέρας.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή πεζός. Οι υπάλληλοι κατάφεραν να βγουν από την αποθήκη και να καλέσουν σε βοήθεια.

Αθανασία Σταμοπούλου

 

Μοιράσου το άρθρο: