Τραγικό τέλος είχε η τριήμερη αναζήτηση της 44χρονης γυναίκας, μητέρας τριών παιδιών, από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε απόκρημνη περιοχή Β.Α. της λίμνης Τριχωνίδας στην παραλία Φωτμού.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου την τοποθετούσε στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Κατά την περιπολία τους άνδρες της Πυροσβεστικής την εντόπισαν 30 περίπου μέτρα από τις όχθες της λίμνης.

Η γυναίκα βρισκόταν στο πίσω κάθισμα και έφερε εγκαύματα στα άκρα και στο πρόσωπο. Στο εσωτερικό του οχήματος είχαν προκληθεί ζημιές από φωτιά που δεν επεκτάθηκε ενώ βρέθηκε και ένα δοχείο με εύφλεκτο υλικό.

Τα πρώτα στοιχεία δεν εντόπισαν τραύματα στο σώμα που να αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια  ενισχύοντας την περίπτωση της αυτοχειρίας.

Από τη στιγμή που η ανήλικη κόρη της  δήλωσε της εξαφάνιση της στην Αστυνομία ξεκίνησε μία μεγάλη επιχείρηση  εντοπισμού της  από την Κατοχή Αιτωλικού για να καταλήξει πολλά χιλιόμετρα μακριά στην Τριχωνίδα.

Η Αστυνομία μετά την  άρση του απορρήτου του κινητού τηλέφωνου συνεχίζει την έρευνα  για να διαπιστώσει τις συνθήκες που προηγήθηκαν  αλλά και αυτές  κατά τις οποίες έχασε τη ζωή της.

Νίκη Παπαδούλα

Μοιράσου το άρθρο: