Π. Ταραντίλης: Έτσι θα γίνει καλύτερο το λάδι

Σημαντικές και  άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ποιότητα, την ασφάλεια και την τυποποίηση του ελαιολάδου πάνω σε νέα δεδομένα, έδωσε ο καθηγητής Πέτρος Ταραντίλης, μιλώντας σήμερα στην εκπομπή “ΕΡΤικά… Εριστικά” της ΕΡΑ Πύργου, με αφορμή σχετική ημερίδα που θα γίνει την Κυριακή το πρωί στον Πύργο. Ο κ. Ταραντίλης αναφέρθηκε αναλυτικά σε θέματα οξύτητας, θερμοκρασίας, μετρήσεων και άλλων χαρακτηριστικών όπως και για τα ζητήματα συσκευασίας του λαδιού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος