Την εκτίμηση ότι σε λίγες μέρες θα δοθεί η σχετική πίστωση ύψους 12 εκ. ευρώ για την αξιοποίηση των αποθηκών και του σταφιδεργοστασίου στον Πύργο έκανε σήμερα μιλώντας στην ΕΡΑ Πύργου ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας Γιώργος Γεωργιόπουλος, μετά και από την χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Όπως τόνισε μετά από μια εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί στο θέμα ολοκληρώθηκε η τεχνική έκθεση η οποία παρεδόθη στον Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού κ. Κορκολή και τώρα αναμένεται να αρχίσει ο διεθνής αρχιτεκτονικός διαγωνισμός.

Ο κ. Γεωργιόπουλος αναφέρθηκε ακόμα στην πρότασή του για την ίδρυση ξενόγλωσσου τμήματος ΤΕΦΑΑ στην Ολυμπία, καταφέρθηκε εναντίον όλων εκείνων που ασκούν κριτική αλλά όταν ήταν σε θέσεις ευθύνης δεν είχαν κάνει τίποτα, ενώ τέλος μιλώντας για το έργο του δρόμου παράκαμψης του Αγ. Ιωάννη, είπε ότι θεωρεί απαράδεκτο έναν ολόκληρο χρόνο τώρα να μην έχει καθαρογραφεί η απόφαση του δικαστηρίου για τις αποζημιώσεις των απαλλοτριωμένων εκτάσεων και εξέφρασε το φόβο μήπως τελικά χαθούν και τα χρήματα.

Μοιράσου το άρθρο: