Χωρίς αντίκρισμα ήταν η δίωρη συζήτηση που έγινε για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Αν και ο δήμαρχος κ. Λιατσής εξ αρχής ανέφερε ότι δεν δίνει τη συγκατάθεσή του για να συζητηθεί το θέμα προ ημερήσιας διάταξης, εν τούτοις, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αναφέρθηκαν στα ζητήματα του Λιμενικού Ταμείου, ο καθένας βέβαια από τη σκοπιά που το έβλεπε.

Ο δήμαρχος έριξε το «μπαλάκι» στην αντιπολίτευση για να συγκεντρώσει τις 11 υπογραφές που απαιτούνται και από την αντιπολίτευση οι κ.κ. Αντωνακόπουλος και Αργυρόπουλος τόνισαν ότι είναι θέμα του δημάρχου η σύγκληση του συμβουλίου αφού αυτός διόρισε και το προεδρείο του ΔΛΤ και τον γ.γ. του δήμου που έκανε την έγγραφη καταγγελία. Ο κ. Καράμπελας υπεραμύνθηκε της προσπάθειάς του για να συγκληθεί το συμβούλιο αλλά βρήκε μόνο 8 συμπαραστάτες από τους 11 που απαιτούνται, ενώ ο κ. Παναγούλης κατήγγειλε ότι το Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου έχει χάσει την πλειοψηφία και έκανε πρόταση μομφής, η οποία ωστόσο δεν προβλέπεται από την νομοθεσία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η κα Βαγγελάτου επανέλαβε την άποψή της ότι τα λιμάνια πρέπει να διοικούνται από το κράτος, ενώ ο κ. Μιχαλακόπουλος παρέπεμψε σε πρόσφατη ανακοίνωσή του.

Μοιράσου το άρθρο: