Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Ορφέας Νέου Σκοπού σε συνεργασία με την κοινωφελή επιχείρηση του Δήμου Εμμανουήλ Παππά θα διοργανώσει από τις 3 έως τις 5 Ιανουαρίου 2019 το Πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ κορασίδων.

Τριακόσιες και πλέον αθλήτριες γεννηθέντες τα έτη 2003,  2004 και 2005, συνοδοί, προπονητές και γονείς αναμένεται να κατακλύσουν για ακόμη μια χρονιά το κλειστό γυμναστήριο Νέου Σκοπού και να δώσουν ένα άλλο χρώμα στο Νομό Σερρών στις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Γιώργος Καράγκουτης, Δημήτρης Νότας και Χρήστος Γκαβανόζης στη βράβευση του Νίκου Χατζηβρέττα στο τουρνουά των παίδων του Απριλίου του 2017

Ο Ορφέας Νέου Σκοπού, έχοντας ως οδηγό την περσινή επιτυχία διοργανώνει για δεύτερη χρονιά μία συνάντηση αθλητριών από τις καλύτερες ακαδημίες της Ελλάδας σε ένα τουρνουά που εμπνεύστηκαν ο πρόεδρος του Ορφέα Νέου Σκοπού Χρήστος Γκαβανόζης και ο υπεύθυνος των ακαδημιών Γιώργος Καράγκουτης κι έχοντας τη συνδρομή του Δημάρχου Εμμανουήλ Παππά Δημήτρης Νότα. ‘Ένα τουρνουά που έχει γίνει πλέον θεσμός και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το Νομό και το Σερραϊκό μπάσκετ αφού κάποιοι αγώνες θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό κανάλι ενώ και η ΕΡΤ3 κάνει «ζωντανές» συνδέσεις στις αθλητικές εκπομπές της.

Στο τουρνουά θα πάρουν μέρος οι ομάδες: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Κρόνος Γέρακα, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ένωση Καβάλας, Πιερικός, Ξάνθη, Αστέρας Καβάλας και Ορφέας Νέου Σκοπού. Χορηγός επικοινωνίας του τουρνουά είναι η COSMOTE TV.

 

Μοιράσου το άρθρο: