Το 6ο  καμπ προεπιλογής ταλέντων διοργανώνει το απόγευμα της Τετάρτης 24 Οκτωβρίου η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε  συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου ΝΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΣ (μέλος του δικτύου PAOK FC NETWORKS).

Οι προπονητές του τμήματος  σκάουτιγκ των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν το καμπ και θα κάνουν τις επιλογές των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Σκοπός του συγκεκριμένου κάμπ προεπιλογής ταλέντων είναι η επιλογή των νεαρών ποδοσφαιριστών απ’ όλο το νομό οι οποίοι και θα στελεχώσουν το προπονητικό κέντρο, στο οποίο οι νεαροί αθλητές θα προπονούνται τέσσερις φορές το μήνα υπό την καθοδήγηση των προπονητών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην αντίστοιχη ηλικία.

Το τμήμα σκάουτιγκ των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ θα επισκέπτεται μία φορά το μήνα το προπονητικό κέντρο, ώστε να επιβλέπει την εξέλιξη των παιδιών. Σ΄ αυτές τις επισκέψεις θα υπάρχουν συνθήκες προπόνησης αντίστοιχες μ’ αυτές της Θεσσαλονίκης, δηλαδή θα ακολουθείται το πρόγραμμα προπόνησης που εφαρμόζουν οι προπονητές του ΠΑΟΚ στα τμήματα υποδομής. Υπεύθυνος της ακαδημίας είναι ο Νίκος Καλαμάρας.

Μοιράσου το άρθρο: