Την ευθύνη της ντροπιαστικής ήττας του Πανσερραϊκού στο Καλαμπάκι ανέλαβε με ανακοίνωση της η διοίκηση του Πανσερραϊκου.

Με κείμενο στο επίσημο προφίλ της ομάδας στο Facebook οι διοικούντες του Πανσερραϊκού αφού λένε ότι αναλαμβάνουν την ευθύνη, προαναγγέλλουν μέτρα τονίζοντας ότι «κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει με την ιστορία του Πανσερραϊκού». Μάλιστα στο κείμενο που έχει τη μορφή ανακοίνωσης, για πρώτη φορά, ουσιαστικά, γίνεται λόγος για τους στόχους της ομάδας που είναι να βάλει τις βάσεις για την επόμενη χρονιά που ο Πανσερραϊκός θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού:

«Οι διοικούντες του Πανσερραϊκου μας, αναλαμβάνουν την ευθύνη, για οτι έγινε σήμερα στο Καλαμπάκι και χωρίς πολλά λόγια, ήδη παίρνουν μέτρα για την κακή αγωνιστική εικόνα. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να παίζει… με την ιστορία του Πανσερραϊκού την στιγμή που δουλεύουμε καθημερινά να επαναφέρουμε το «λιοντάρι» στην θέση που του αρμόζει. Καμία θέση στο ρόστερ δεν είναι εξασφαλισμένη για κανέναν και μέχρι το τέλος της περιόδου, θα κριθούν όλοι για το καλό του συλλόγου. Ήδη προετοιμάζουμε την ομάδα για να έχει θέσει πρωταγωνιστή, την επόμενη χρονιά».

 

Μοιράσου το άρθρο: