Τα πιο δύσκολα παιχνίδια τους μέχρι τώρα στο φετινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων θα δώσουν την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου οι Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Σερρών που θα αντιμετωπίσουν στην Προσοτσάνη τις αντίστοιχες ομάδες της Ε.Π.Σ. Δράμας.

Οι δύο Σερραϊκές ομάδες έχουν από δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, κάτι όμως που έχουν και οι ομάδες της Δράμας. Έτσι οι αγώνες σε Δράμα και Σέρρες (στις 13 Φεβρουαρίου 2019) από ότι φαίνεται θα κρίνουν την πρωτιά στον όμιλο αφού οι άλλες δύο ομάδες (Χαλκιδική και Κιλκίς) είναι πιο αδύναμες.

Το παιχνίδι των Παίδων (Κ14) θα ξεκινήσει στις 12:30 μ.μ. στην Προσοτσάνη με διαιτητή τον Παναγιώτη Τσιάρα από την Καβάλα. Το παιχνίδι των Νέων θα ξεκινήσει στις 14:30 στο ίδιο γήπεδο με διαιτητή τον Αναστάσιο Τσιλικά από την Καβάλα.

Ο προπονητής των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ. Σερρών Αθανάσιος Τερζής ανακοίνωσε τις αποστολές των δύο ομάδων:

Στην αποστολή της  Κ14 που πρέπει να συγκεντρωθούν στις 09:00π.μ βρίσκονται οι:

Αναδολής Δημήτριος, Γανίκας Ηλίας, Σαφούρης Χρήστος, Κεραμιδάς Ευάγγελος, Γκουτζίδης Παναγιώτης, Λίλης Κων/νος, Αχλιατλής Γεώργιος, Φούρλιος Μαργαρίτης, Μαδένης Νεκτάριος, Καρακάσης Αργύριος, Παπακωνσταντίνου Ευάγγελος, Κωνσταντινίδης Διαμαντής, Κόκκινος Χρήστος, Τριανταφύλλου Άγγελος, Χατζημαργαρίτης Δημήτριος, Καλουπτσής Γεώργιος, Ματσικόπουλος Γεώργιος, Τσιαούσης Σωτήριος.

Στην αποστολή της Κ16 που πρέπει να συγκεντρωθούν στις 09:00π.μ βρίσκονται οι:

Φάκης Θωμάς, Βεντούζης Χαράλαμπος, Κρουστάλλης Γεώργιος, Αδαμίδης Απόστολος, Καρατλίδης Κων/νος, Φυλακτούδης Γεώργιος, Σοφιανός Μάριος, Αρναούτογλου Αθανάσιος, Νταλίπ Μανδή, Ζαγγελίδης Στέφανος, Γκρόσδης Πασχάλης, Κιουτάχιαλης Μιχαήλ, Κουγιουμτζόπουλος Απόστολος, Πούλιος Αλέξανδρος, Κουκούτσης Γεώργιος, Ματσικόπουλος Βασίλειας, Ζιάκκας Αντώνης, Γκουτίδης Αθανάσιος

 

Μοιράσου το άρθρο: