Μεγάλη οργανωτική επιτυχία σημείωσε ο φετινός τελικός του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Σερρών με τη διοργανώτρια αρχή να… σηκώνει το κύπελλο πριν τη σέντρα του τελικού.

Στα πρότυπα μεγάλων τελικών ο… δικός μας τα είχε όλα, συνέντευξη τύπου παραμονές του αγώνα, το ίδιο μετά το τέλος αυτού, έκδοση διαπιστεύσεων στους δημοσιογράφους που κάλυψαν τον τελικό, ψηφοφορία για τον MVP της αναμέτρησης (αναδείχθηκε ο σκόρερ Τζορτζ Ομπόσου), ανθοδέσμες, τιμητικές πλακέτες αλλά και υψηλούς καλεσμένους αφού τον τελικό παρακολούθησαν παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές όπως ο Τότης Φυλακούρης, πρόεδροι Ενώσεων όπως ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας Γιώργος Χατζησαρόγλου, πολλοί προπονητές ποδοσφαίρου που βρίσκονται σε ομάδες εκτός Νομού (Πέτρος Στοΐλας, Νίκος Νεντίδης, Παντελής Κρυστάλλης κ.α), πάρα πολλοί  προπονητές και παίκτες των ομάδων του Νομού αλλά και πολλοί (φυσιολογικό) υποψήφιοι για τις Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Τα μέλη της διοίκησης του Αθανάσιου Χατζηπαντελή έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό (με τους Βότση, Κοσμίδη και Χιντερίδη να αναλαμβάνουν δράση στην πρώτη γραμμή) και η παρουσία πλέον του δημοσιογράφου Κώστα Αδαλή στα γραφεία της Ένωσης με την εμπειρία του κ. Γιάννη Τσεγγελίδη δίνουν τη δυνατότητα στην ΕΠΣ Σερρών να διοργανώνει με επιτυχία τέτοιους αγώνες αν και τα οικονομικά των Ενώσεων πλέον στη χώρα δεν είναι και τα καλύτερα.

Μοιράσου το άρθρο: